Pomoć pri izboru tableta

Pomoć pri izboru tableta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
radi se o sljedećm uređaju Acer Iconia tab b1 710, cijena za nov 260KM, mislim da je pravo dobra cijena s obzirom na performanse, uz to nije neka lijeva marka... Za ove pare teško mogu nać npr Ipad prve generacije, koji ima slabije performanse, 512ram i 1ghz cpu, ali je i dosta star uređaj... Pa ako imate neki uređaj u ovom cjenovnom rangu napišite...

Specifikacije:

Dual-core 1.2 GHz Cortex-A9
1GB RAM ddr3
Internal 8 GB
600x1024 piksela
7"
OS jelly bean

Član
Član
znam dosta ljudi koji su se tako zajebali kupiti te jeftine i posle par dana koristenja skotnali da su bacili pare

ali ako ti mislis da je to za tvoje potrebe dovoljno samo uzmi taj acer

Član
znam dosta ljudi koji su se tako zajebali kupiti te jeftine i posle par dana koristenja skotnali da su bacili pare

ali ako ti mislis da je to za tvoje potrebe dovoljno samo uzmi taj acer
hmm, pa sigurno neću igrati igrica na njemu pa da imam neke zahtjeve... za pdf, surfanje i slično...

Član
Za mene je druze Ipad stara generacija bolji za jednu klasu od Acera Iconia Tab-a te vec puno puta vidjenog Lenova Idea tab-a....
Jednostavno Apple je Apple...
Imao sam sve te tablete,sad koristim xperia z tablet i mogu reci da je predobar.

Član
Ma ne bih polovno... radije i malo lošije, ali novo... mada po specifikacijama i nije lošije... Jedin prednost po mom jeste što je 9.7", ali ima u pola manje ram-a i cpu je sporiji za 200mhz i single core je...

Super Moderator
nema veze sto mu je procesor sporiji i sto ima manje ram-a, opet je puno brzi od svih tableta.. jednostavno je tako jer sve aplikacije koje apple koriste su kompatibilne s njim i pravljene bas za njega. ista stvar i sa telefonima, dzaba im silna memorija i procesori kad su svi sporiji od iphone-a
prednost ovih je sto ima vise besplatnih aplikacija i tako to

Član
ja imam 2look 7" sa GPS - om
dobar nako za surfanja, od igrica moze samo angry birds i hill climb
platio ga 170 KM nov, garancija godinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.