POMOC!! Oldtimer uvoz u srbiju???

POMOC!! Oldtimer uvoz u srbiju???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav, imam kupca za oldtimera 1979.god.. covjek bi dosao iu CH da ga kupi ako se mogne uvest u Srbiju. Zanima me zna li itko je li se mogu oldimer uvuc u srbiju i registrovat?? sto se tice papira sve je regularno, auto je trenutno odjavljen. HITNO!!

nitko nezna???

Član
Drug auto ako je staro ne znaci da je oldtimer, da je oldtimer treba da imas dokaz da je auto autenticno, da nema djelova od drugih automobila i slicno (bar sam ja tako upucen) e tek takva auta se tretiraju kao OTi.
Nadam se da sam pomogao!

Član
moze se uvesti sigurno sve starije od 30 god, trebas samo otici na carinu raspitati se detaljno sta i kako, posto ja nisam bas siguran kako to funkcionise u Srbiji...;)

Koliko je kod nas granica uvoza?
Nasao sam jedan Maserati Biturbo, za vrlo male pare, 82' godiste. Moze li se to uvesti?

Član
Na BHtuningu pitas za uvoz u Srbiju.. zar ne bi bilo lakse se registrovati na neki sajt iz Srbije i pitati :icon_rolleyes:

Član
0g1 je napisao(la):
pa kontaktiras policiju i njih pitas ako oni ne znaju proslijede dalje , tako ti je najbolje

Policija veze nema!!! Glupi su k'o kurtoni!!! Postavljao sam im u BG-u isto pitanje, svi su dali drugaciji odgovor:icon_mad:
Samo ti carina moze dati inf.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.