Pomoc oko zatamnjivanje stakala

Pomoc oko zatamnjivanje stakala

OmO

Član
Golf 1 TDI je napisao(la):
usput da pitam,znali neko kako je najlakse skinuti one pijacarske folije, da ukinem,policija me hebe:icon_mad:

Uzmes kakav skalper nacnes s kraja i odlijepis, ono ljepilo sto ostane skines benzinom ili nitro razredjivacem ;)

Početnik
Golf 1 TDI je napisao(la):
usput da pitam,znali neko kako je najlakse skinuti one pijacarske folije, da ukinem,policija me hebe:icon_mad:

pa i treba te policija hebat!:icon_twisted: ko mrtvački sanduk to zatamnite, ko crna samoljepiva tapeta..zemunci tako..

Član
pa gdje ces 100% i to na duju vidi se iz aviona nekih 25 do 30% i super izgleda.. ja lijepio sebi nikad niko nista naravno nisam zadnju samo ali ova bocna sam sva lijepio i kad me zaustave pogledaju zadnju nema nista i to je to..all ipak sam ih skinuo jer nisam dobro odradio coskove najbolje skinuti tapacirning i polahko opleti...jbg niko nije uspio od prve uraditi moras i pokavrit nesto nekad i zivce pogubit pa svremenom nadodje...;)

Član
kvasi prilikom skidanja, da sto manje folije ostaje na staklu, ono sto ostane moze se skinuti onom tekucinom za pranje stakla, samo naspricas na krpu i istrljas i to je to;)