Oggy je napisao(la):koliko sam skonto,ako uzmem H7 imam samo kratka, a H3 duga? Ako bi uzeo H4 imam sve?
nenad je napisao(la):Ako su ti farovi ustimani i ako ih oboris skroz dole, nece toliko smetati autima koja ti idu u susret.
Oggy je napisao(la):koliko sam skonto,ako uzmem H7 imam samo kratka, a H3 duga? Ako bi uzeo H4 imam sve?
Sa H4 moras uzeti bi-xenon za kratko i dugo ili opciju sa xenon kratkim i halogenim dugim.
Oggy je napisao(la):nenad je napisao(la):Ako su ti farovi ustimani i ako ih oboris skroz dole, nece toliko smetati autima koja ti idu u susret.
Sa H4 moras uzeti bi-xenon za kratko i dugo ili opciju sa xenon kratkim i halogenim dugim.
Onda, sta da uzmem ako hocu da imam samo kratka xenon od ovih sto ima na stanju, H3 ili H7?
legionar je napisao(la):Haj da i mene nesto naucite
Griju li se ove sijalice, smijem li ih staviti radi angel eyes, da mi se sta ne...
Deyo je napisao(la):legionar je napisao(la):legionar je napisao(la):Haj da i mene nesto naucite
Griju li se ove sijalice, smijem li ih staviti radi angel eyes, da mi se sta ne...
A meni odgovor![]()
Griju se kao i obične![]()