POMOC OKO VIRUSA NA RACUNARU - HITNO

POMOC OKO VIRUSA NA RACUNARU - HITNO

sUx

Član
addo je napisao(la):
Druze jednostavno formatiras komp! Ako nemas nekih bitnih podataka na kompu! A ako imas, da se i to spasiti! I bice puno bolje! Da se ne patis sa antivirusima, jer to je obicno sranje! Milion propusta, nikakve zastite! Znam jer koristio sam svaki gore navedeni i nijedan, ama bas ni jedan nije pruzio zastitu neku! Trenutno je avast i komp je pun virusa! Koristio NOD, AVG, Aviru, Kaspersky i Norton! Ali uvijek se nadje neki virus koji prodje kroz sve te "zastite"!! Tako da ti je moj savjet samo formatiranje, nikakvi antivirusi i sto manje posjecuj neprovjerene site-ove!

jbga ljudi koji prave antiviruse ,prave i viruse za iste i nema tu sta da nam bude cudno.... nisma formatirao ,ali sam uradio system restore i instalirao kaspersky ,uradioo update i full scan sad je sve ok ali "do kad " ?? uglavnom komp radi sad kako treba ,fercera to je bitno :icon_smile:
 
ESET Smart Security skini, krekni ga sa MaraFix i miran, samo redovan Update ESETa i Windowsa i nemas brige, provjereno radi na 1000 masina, vec 8 mjeseci ni jedna se nije vratila sa virusom sem ako to korisnik nije dopustio :icon_biggrin:
 
Član
možda u Task menageru vidiš dal imaš podignutih nepotrebnih programa i aplikacija pa neke pogasi ako ti uzimaju previše memorije i sl. pa ti šteka comp.
 
Top