Pomoc oko tapacirunga

• Začetnik teme GoPlay
  • Datum pokretanja

Pomoc oko tapacirunga

• Začetnik teme GoPlay
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
G

GoPlay

Treba mi pomoc oko ugradnje twittera u zadnja vrata za vectru b...
Skinuo sam plastiku i odsarafio sve safare... e sad .. kako da skinem rucku za podizanje stakla i kako da skinem sam tapacirung...
zabice su kao ... okrugle sto se ukopcaju .... kako da objasnim .. nisu kao one sto se uglave u plastiku pa ih samo pritisnes sarafcigerom da iskoce...

ovo sto je crveno to sam odsarafio.... ovo sto je zuto to ne znam i ne znam kako skinuti tapacirung ako je neko voljan pomoci ja bih volio :)

Član
nadjoh neko upustvo i pise da se treba sa malim tankim sarafcigerom caprkati izmedju plastike te i kurble,i strpljenja treba,i onda se skine
eo ti jedna slika
zv_ausb_hire_2.jpg

zelenim kvadraticima su ti sarafi oznaceni
a plavim zabice a ostalo pise

javi nam jesil uspio

G

GoPlay

hvala na slici :D uvijek sam vise slike volio nego objasnjenja kiloemtarska :D

veceras vam javim kako sta je proslo iza 7 jer cu tek oko 7 moci ... demolirati auto

G

GoPlay

jel se ovaj tapacirung kad se sve ovo poskida samo podigne prema gore ili se cupa? :D

IGY

Član
povuces ga lagano prema sebi

eddo ne mora za svaku sitnicu ici u www.caraudio.ba
momak je trazio pomoc, da mu napisemo kako sta, a ne gdje moze to da uradi ;)

Član
na ovom upustvu sto sam ja nasao pise da se podigne prema gore,i pise da su plastike oko zvucnika jako osjetljive i lomljive,tako da pazljivo.

a eddo je king:123:

Član
IGY je napisao(la):
povuces ga lagano prema sebi

eddo ne mora za svaku sitnicu ici u www.caraudio.ba
momak je trazio pomoc, da mu napisemo kako sta, a ne gdje moze to da uradi ;)

druze da si ikad skido plastike sa vrata na novijim opelima bilo bi ti jasno da to treba radit neko ko zna sta treba da radi ...

lov2xlr8 je napisao(la):
a eddo je king:123:

offskroz :D ...

G

GoPlay

ili gradis ili rusis... vidjet cemo... nadam se da nece trebati ljepila :p

Član
samo cudi me da se niko nije javio iz opel kluba ... uglavnom druze moracaces maalo jace povuc to sranje za spustanje stakala da bi ga mogao skinuti, a ispod bi trebala bit sajbica koju trebas prvo izvuc da bi ga skino, u suprotnom ako budes previse jako vuko, mozes ga polomit ...

G

GoPlay

mogu sjesti i vristati ... mislim da mi treba sna jer sam ipak pospan radio i nervozan ....
Samo sam rastavio auto i to sitne dijelove a krupne nista ...
evo na sta sam spao .. kako dalje .. ne znam vec sam jednu zabicu pocupao iz tapacirunga samo sreca kvalitetno je pocupana pa se da zaljepiti (malo srece bilo)

ovo su prednja vrata

a ovo zadnja

Kako pocupati i skroz skinuti tapacirung da budu gola vrata :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.