Pomoc oko paljenja

Pomoc oko paljenja

Član
Poz raja,desi mi se belaj neocekivano,radi se o tome da mi je polos akumulator,jutros dodzem da upalim kad ono samo ko malo krene zaverglat i akumulator zalijepi nema snage,skinem klemu i stavim punjac da se malo napuni akumulator,nakon nekog vremena skinem punjac vratim klemu,i cim sam sijeo u auto primjetio sam sranje,bez kontakta uopste mi nepokaziva onaj desno sat i kilometrazu nego jedino kad dam kontakt,medzutim haj okrenem kljuc da upalim auto ko upali ali se odma ugasi,jel moguce da mi je kod kljuca se izbriso,da napomenem skido sam i prije klemu na neko odredzeno vrijeme i vraco ali mi se ovako nesto nije desilo..:icon_question:

Član
dino_ze2 je napisao(la):
Poz raja,desi mi se belaj neocekivano,radi se o tome da mi je polos akumulator,jutros dodzem da upalim kad ono samo ko malo krene zaverglat i akumulator zalijepi nema snage,skinem klemu i stavim punjac da se malo napuni akumulator,nakon nekog vremena skinem punjac vratim klemu,i cim sam sijeo u auto primjetio sam sranje,bez kontakta uopste mi nepokaziva onaj desno sat i kilometrazu nego jedino kad dam kontakt,medzutim haj okrenem kljuc da upalim auto ko upali ali se odma ugasi,jel moguce da mi je kod kljuca se izbriso,da napomenem skido sam i prije klemu na neko odredzeno vrijeme i vraco ali mi se ovako nesto nije desilo..:icon_question:

Niko nema neki savijet:icon_confused:

Član
Da ti je do koda verglo bi ti, a nebi upalio. Ja mislim da nema to veze sa kodom. Kakav ti je bio akumulator kad si ga napunio je li mogo okrenit? Meni to sve ide da je skroz rikno da nema ni za kontakta.

rs6

Član
koje auto ? godina ? motor ???

pardon do koneckije je sporo ucitavanje ....

i ja sam im'o isti problem na audiju bilo do aku-a, jednostavno pri paljenju izvuce dosta struje i onda pumpa ne moze da probaci gorivo i ugasi se, zamijenim aku i sve normala ....

Član
E hvala na odgovorima,malo prije ponovo dopunim akumulator isti,vratim ga u auto,i isto nepokazuje na instrument tabli lijevo sat a desno kilometrazu,al kad danem kontakt upale se lampice ali nepokazuje mi kolko imam goriva,okrenem kljuc upali al se odma ugasi,otvorim kutiju osiguraca kad tamo osigurac od instrument table malo ga pomaknem kad upalise sat i kilometraza,ja na kljuc kad cudo sastavi iz prve ;),uzrok osigurac,sutra idem uzeti akumulator nemoze ovaj dao je sve svoje...Hvala na ucescu moze LOCK :cool: