Pomoc oko mobitela; LG Viewty Snap GM360 vs Nokia 5230

Pomoc oko mobitela; LG Viewty Snap GM360 vs Nokia 5230

Član
ta nokia je meni samo izgledom dobra
LG nisu losi,i ja nosam neki gt500,nije los telefon,vjerujem da je i taj sasvim ok ;)

Član
dobar je LG bogami, samo kod ovih touch ne treba skidat foliju, kad se ofuca odma kupiti novu i nemas problema. Ja sam na svom mijenjao display zato sto mi je bilo mrsko otic kupit foliju. Nisam mogao poruke napisat, nema sanse. Milion puta sam pio Colu u kaficu, i mislion puta je stajao mob na stoju, i prskalo iz case po mobitelu, ne bi vjerovali sta je kola ucinila displayu, imam ga negdje u sobi, ako treba uslikam
znaci folija je obavezna i nema problema:cool:

Početnik
Moram i ja komentar dodat' prvi da stanem na stranu Nokie bar malo ! :D

Nokia je par grama teza ima ekran koji bolje reaguje na dodir, izdrzljiviji oklop,jaci ekran(16 mil. boja dok LG ima nekih 240k)(veca rezolucija),mana joj je kamera koja je 2.0MPX i nema blica s'tim da moram naglasiti da kamera ima rezoluciju kamere 3.2(kao na Nokia 6303i),Nokia ima Symbian software sto znaci da je smartphone i da se mogu programi instalirati dok LG ima fabricki koji cak ni teme ne podrzava,cita vise formata i sto je najbitnije ima NAVIGACIJU!

E sad u LG-a nisam upucen ali po ovim specifikacijama,po meni ima samo bolju kameru. Ostalo na strani Nokie. Imao sam je mogucnost koristiti btw. trenutno je prodajem(sorrx na reklami) :D

Al' eto ti odluci ! :cool:

Član
LG ok samo u high/ER klasi sve ispod NE!
pogotovo ne resistive tac ekran.
Sto se tice LGa veliki problem je sto niti podrzava 3G niti WiFi, niti GPS znaci konektivnost 0
kamera dzaba ti mpx kada je los kvalitet fotografije ne ovisno i rezoluciji a snimci QVGA@10fps!!!!!!(mada testovi pokazuju 15fps ali ipak!!!!!) Nokia VGA@30fps
I naravno najveca boljka svakog entry level LG-a je brzina interfejsa class A (ili bolje receno PRE PRE SPOR je)
i naravno nokija ima i vecu rezoluciju ekrana i veci ekran! nokia 360 x 640 pixels, 3.2 inches, LG 240 x 400 pixels, 3.0 inches)
naravno OVI store nije losa opcija na nokiji!
Po meni je poprilicno jasno da Nokia uzima ovo poredjenje (nisam ljubitelj nokije niti sam pristrasan) ali jednostavno po cinjenicama je ovde nokija mnogo bolji izbor