Pomoć oko koda za Ford 6000 cd

Pomoć oko koda za Ford 6000 cd

Član
imao sam kvar na autu izgubio sam struju i sad mi CD trazi kod koji naravno neznam pa ako ima kakav savjet sta,gdje,kako bujrum....

Član
elvis_h je napisao(la):
imao sam kvar na autu izgubio sam struju i sad mi CD trazi kod koji naravno neznam pa ako ima kakav savjet sta,gdje,kako bujrum....

polat cu ti danas dok dodzem u servis,samo mi daj model pocinje sa M.......

i da nadam se da nisi unosio cod ofrlje :D

Član
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9A7qPIlMRns&feature=related[/video]
evo kod mene je ovakav radio i neide da ga jebes........

Član
aaaa kod tebe je ovaj model,mislio sam da je onaj stariji ford 6000 model,kod tebe treba onda drugaciji "alat" za vadzenje,kod tebe dodzu rupice iznad tipke CD i AM/FM ako me sjecanje dobro sluzi,nego imas li servisnu knjigu mozda,u njoj bi ti trebao pisati model cd-a a mozda cak i kod :icon_biggrin:

Član
strujaze je napisao(la):
aaaa kod tebe je ovaj model,mislio sam da je onaj stariji ford 6000 model,kod tebe treba onda drugaciji "alat" za vadzenje,kod tebe dodzu rupice iznad tipke CD i AM/FM ako me sjecanje dobro sluzi,nego imas li servisnu knjigu mozda,u njoj bi ti trebao pisati model cd-a a mozda cak i kod :icon_biggrin:

e to je taj sto me jebe,imam knjigu ali nema nista vezano za kod :icon_question: