Član
potrebni su mi vasa iskustva o ebayu,zanima ma koliko je sigurno kad narucim nesto da mi stigne na adresu!!!!hvala
MR2GTI je napisao(la):Molim ako moze ko to detaljnije opisati... moze li se kak s karticom tekuceg racuna dali mora biti bas kreditna kartica,kako se to uopce radi? trebam neke tuning djelove a u hr nista za mr2:icon_mad:
Hoces reci da se dogovorim preko maila gdje salje i to i da mu uplatim na broj racuna u banci lil? Zar me tako nebi mogao zaj. pa uzet novce:icon_rolleyes:Skrabo je napisao(la):MR2GTI je napisao(la):Molim ako moze ko to detaljnije opisati... moze li se kak s karticom tekuceg racuna dali mora biti bas kreditna kartica,kako se to uopce radi? trebam neke tuning djelove a u hr nista za mr2:icon_mad:
moze i sa karticom
Ja sam ima god,dvije uzimao par stvari ali doduse imam rodjaka u njemackoj pa je to islo na njegovu adresu,a ja sam platio odavde sve.Ako ides preko banke odbit ce ti se ja mislim 4-5€ tj.trebas dati 5€ vise na artikal koji si kupio .covjek ti da svoj konto prepises na taj konto i gotovo.pozz
jesi li isao preko ebaya i neka china stranicaSchumi je napisao(la):Ja evo mjesec već čekam pošiljku iz Kine, svaki dan bi trebala stići