Pomoc oko dijelova za Fiat stilo ( Pitanje jedno??)

Pomoc oko dijelova za Fiat stilo ( Pitanje jedno??)

Član
Pitanje jedno ako moze pomoc???? Razbio drug stila, kod njega je 3 vrata,prednji je kraj u pitanju. Nasao je on sada stila sa 5 vrata, da li mu pasu dijelovi tipa vezni lim,hladnjak sa tog stila 5 vrata. Neki mu je rekao da ne pase,pa sad ne zna sta da radi,da li da uzima dijelove ili ne. Neko ko sa sigurnoscu zna,ako moze da uzme. Unaprijed hvala;)
Meni je nekako logicno da je to sve isto,ali eto cuo on da nemoze,pa me zamolio da upitam u njegovo ime

Član
Nije brate isto! Mozda samo hladnjak ali vezni lik mislim da nije! Farovi nisu isti,karambolka nije...

Član
Da,siri je par cm kolko se sjecam! Negdje sam to vidio! Uglavnom mislim da mu je bolje da trazi bas od 3 vrata ili da kupi novo! Mozda mu cak bude jeftinije nego polovno! Nek pita ovog lika iz Tuzle! 061/734-344

Član
Bravo 16v je napisao(la):
Da,siri je par cm kolko se sjecam! Negdje sam to vidio! Uglavnom mislim da mu je bolje da trazi bas od 3 vrata ili da kupi novo! Mozda mu cak bude jeftinije nego polovno! Nek pita ovog lika iz Tuzle! 061/734-344

gledao je nove dijelove,sami hladnjaci su 490km,novi,nezz koliko je vezni lim,hvala ti za informaciju u svakom slucaju;)

Član
Hladnjak i vezni ti sigorno pasu mogu ja pogledati ako hoces posto mi stari voza Stila sa 5 vrata ;)

Član
Stilo je napisao(la):
Hladnjak i vezni ti sigorno pasu mogu ja pogledati ako hoces posto mi stari voza Stila sa 5 vrata ;)

ne bi bilo lose ako mozes pogledati pa da se uporedi. Mada sam ja vec drugu rekao da pase,on ce to narucit,ako ne mogne nek prodaje negdje:lol:

Član
ArminM je napisao(la):
Stilo je napisao(la):

ne bi bilo lose ako mozes pogledati pa da se uporedi. Mada sam ja vec drugu rekao da pase,on ce to narucit,ako ne mogne nek prodaje negdje:lol:
Hahah :D pogledam sutra mada sumnjam da ima ikakve razlike barem sto se tice tog motornog dijela :icon_rolleyes:

Član
Stilo je napisao(la):
ArminM je napisao(la):
Stilo je napisao(la):

Hahah :D pogledam sutra mada sumnjam da ima ikakve razlike barem sto se tice tog motornog dijela :icon_rolleyes:

ne moras se ba patit,hvala ti sto si se uopste ponudio. Rekao sam ja njemu da to pare,pa ce on sutra valjda dogovorit s covjekom da ide po to:icon_biggrin: