pomoc laptop

pomoc laptop

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozz potrebna pomoc,formatirao sam laptop ACER TravelMate 522TX
i sad mi fali driver za sound (zvucnu) pokusao sam naci na netu al neide,dali neko moze pomoc gde da pronadem driver,upitanju je
ALI M5451 PCI AC-link controler audio device

probaj sa ovom stranicom
nesto sam nasao nisam isao dalje da vidim da li odgovara

http://www.howtodrivers.com/model516530.html

Član
nadji sluzbenu stranicu, poslije toga nadji kategoriju drivers, pronadji svoj model i 100% ces imati sve potrebne drivere za download

tako sam ja sa asusom, hpom i jos mnogim drugim dok sam imao vremena 'popravljati' raji

Član
Instaliraj ovaj program PRO je verzija (unutra se nalazi crack/serial).
Driver Genius Professional is a professional driver management tool features both driver management and hardware diagnostics. Driver Genius provides such practical functions as driver backup, restoration, update and removal for computer users. If you often reinstall your operating system, you may not forget such painful experiences of searching all around for all kinds of drivers. If unfortunately you have lost your driver CD, the search will be more troublesome and time-consuming.

http://uploading.com/files/27RGDHB1/DGPro-8.0_Uploade.rar.html

Član
upravo sam htio napisati za driver genius pro.... pronalazi i skida sve poznate i nepoznate drivere :D

Član
bax, jel ovo program sto prelista drajvere na kompu, pa sam instalira i update-uje ono sto fali ili je zastarilo??

probo sam par takvih, al nikad nisam mogo naci odgovarajuci crack tj. serijski br... pozz
ev ja cu ga skinut, pa cemo vidjet jel to to :D nadam se da jeste...

Član
www.warez-bb.org za svaki program ima ili crack ili serial... vecina linkova je sa RS ili MU

Član
bulex je napisao(la):
www.warez-bb.org za svaki program ima ili crack ili serial... vecina linkova je sa RS ili MU

imal virusa?? znam da na vecini siteova sa serijskim i crackovima ima na tone virusa...

Član
emir_89 je napisao(la):
bulex je napisao(la):

imal virusa?? znam da na vecini siteova sa serijskim i crackovima ima na tone virusa...

ja nisam nikad imo probleme... u svakom threadu imas da je virus checked i tako te budalastinje :D na inace skidam sve sa tih stranica.... i nisam nikad dobio virus :D

Član
emir_89 je napisao(la):
bax, jel ovo program sto prelista drajvere na kompu, pa sam instalira i update-uje ono sto fali ili je zastarilo??

probo sam par takvih, al nikad nisam mogo naci odgovarajuci crack tj. serijski br... pozz
ev ja cu ga skinut, pa cemo vidjet jel to to :D nadam se da jeste...

To je upravo to što tražiš i radi 1000%, ako bude što nejasno javi se;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.