Član
trizex je napisao(la):Kad jednom se naviknes na android, ne ide nista drugo
isto vrijedi za iphone...
i za auta...
trizex je napisao(la):Kad jednom se naviknes na android, ne ide nista drugo
GOLF TZ je napisao(la):Nexus je napisao(la):zna li se kolika ce biti cijena novog iPhonea 5?
koliko znam kao i cijena trenutne cetvorke...
serialgf je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):Nexus je napisao(la):zna li se kolika ce biti cijena novog iPhonea 5?
koliko znam kao i cijena trenutne cetvorke...
Buraz kod nas ce cijena biti 1000 eura kad tek dodje.
GOLF TZ je napisao(la):trizex je napisao(la):Kad jednom se naviknes na android, ne ide nista drugo
i za auta...
trizex je napisao(la):Probao, koristio.....i popizdio. Suvise mi je "glup" ako se mogu tako izraziti.....volim "komplikovane" naprave, s brdom opcija koje vecina korisnika nece nikad ni otkriti, a ja stalno koristiti a kad mi se nesto pojednostavi do granice da je beskorisno, gdje neces pizditi....
trizex je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):trizex je napisao(la):Kad jednom se naviknes na android, ne ide nista drugo
i za auta...
Probao, koristio.....i popizdio. Suvise mi je "glup" ako se mogu tako izraziti.....volim "komplikovane" naprave, s brdom opcija koje vecina korisnika nece nikad ni otkriti, a ja stalno koristiti a kad mi se nesto pojednostavi do granice da je beskorisno, gdje neces pizditi....
Sporting je napisao(la):Nece se niko ljutiti ako ja ovdje nesto upitam, pokvario mi se display na LG Cookiu danas.
Mobitel je bez i jedne ogrebotine, i prestao radit sam od sebe:icon_mad:
kolko bi kostala opravka, isplati li se pravit, i za koliko bi se mogao prodati ovakav pokvaren?
Davor_ je napisao(la):Sporting je napisao(la):Nece se niko ljutiti ako ja ovdje nesto upitam, pokvario mi se display na LG Cookiu danas.
Mobitel je bez i jedne ogrebotine, i prestao radit sam od sebe:icon_mad:
kolko bi kostala opravka, isplati li se pravit, i za koliko bi se mogao prodati ovakav pokvaren?
50km su meni prije jedno 6-7mj trazili (i kupim X10 umjesto popravke)
E sad tema
Android po mogucnosti 1ghz (sacekaj jedno mjesec i pad cjene novoj SE X8) i miran si/iphone za te pare mozes 3g uzeti koji je prespor pogotovo s zadnjim updateom, simbijan NI NE POMISLJAJ!!!!
Iz iskustva govorim