Član
OggyBoy je napisao(la):Ako si suzio na ova 3, odma' izbaci Gnojfa, najstariji je od njih, najlošija oprema i ružniji u svakom pogledu. Megane je lijep, ali slabo su mi nešto opremljeni i ne sviđa mi se tabla komandna, prazna nekako i ružna. Ako su ova 3 u opticaju, definitivno 308, dobro izgleda, opreme ima najviše od ponuđenih, to je sigurno, još samo nađi šta ti odgovara sa cijenom i uživaj. Nećeš biti trkač ni sa jednim 1.6, ali neće puno ni trošiti, nije skup za održavanje i nema nekih falinki motor. Bar je iznutra lijep i imaš lijep osjećaj za volanom. Megane nisam probao, ali jesam ova 2 i Gnojf pored 308 nema šta da traži, čak je i 307 možda bolji od njega.
Baš ono izbacim golfa npr. pa prođe pored mene lijep primjerak pa onda ga opet vratim....
xxfmanxx je napisao(la):ja se ne bih slozio da je 1.6 16v slab motor za auto tipa megane, 308 itd. ja imam taj motor u svom meganu i ide sasvim dobro. ja i jos tri putnika 200 kmh na autoputu bez problema.
edit
evo ti drug npr. jedna dobra ponuda za megana
http://www.pik.ba/artikal/3690090/renault-megane-3/
ima ovde na forumu jedan clan sto je uzeo ovakvog megana novog, pa mozda se on javi da ti fino napise sve o tom autu, ne mogu se sjetit koji mu je nick. ja ne predlazem ovog megana zato sto ja imam renaulta pa da sad nesto forsiram to auto, al bez pretjerivanja mislim da je najbolji omjer ulozeno dobiveno. pogotovo ako ces placat kesom, onda na svaku ovu cijenu mozes sigurno skinut do 2000 maraka.
Je je platit ću u kešu, znači mogla bi se i cjena spustit pofino....ne mora 2k ali hiljadu niže bi bilo super, eto registracije i zimski guma
emir_89 je napisao(la):og1 je nick, a evo link teme
http://www.bhtuning.com/reno-megane-iii-1-6-16v-slike-t-66086.html
Hvala ti
Razmišljam napravit tabelu pa sa sa "+ i - " dobiti dobitnu kombinaciju :lol:
Kako koje auto drži cijenu? Odnosno koliko gube na vrijednosti za 2-3 godine? Uzeo bi i to u obzir.
Danas-sutra moram nazvat ovlaštene servise da provjer s njima koliko košta taj opšti pregled auta (dijagnostika i sl. sranja), da ga odvučem prije kupovine i da vidim da li mogu utvrditi stvarnu kilometražu da me niko ne sjebe.Mada ću gledat s tom servisnom knjižicom...
PS: Gdje pogledati auta osim pik.ba? Da l ijoš negdje ima? Da li imaju još one autopijace u TK negdje?