Pomoc HITNO

Pomoc HITNO

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Evo ovako molio bih da mi dadnu savjet jarani koji su se susretali s ovim sto me sad interesira:

Treba mi skuter sad za ljeto posto je moje mjesto turisticko i stalno patim auto na onim vrućinama. a krećem se u kratkim relacijama ono posao i kava!

Naime Nemislim neke velike pare istresti pa me zanimaju oni skuteri u ROBOTU od 125 i 150 cc. digli su garanciju na dvije godine a dođu negdje oko 1500 KM sad prije ljeta jer će za koji mjesec kazu dizati cijene za nekih 600 KM. A servis je odma preko puta robota.

Zanima me jeli tko vozi jedan od ovih jacih jer oni od 50cc cuo sam nemogu meda.

Isplati li se to? Ja kontam ono ko ga jebe!

Član
0g1 je napisao(la):
Vozio sam ja onaj neki jamasaki od 125cc i super ide a kvalitet neznam nikakav.

A jarane ima garanciju dvije godine neka izdrzi toliko meni dosta. onda prodaja.
A sta kazes solidno vuce jeli, posto ja im 107 kg jebi ga:)

Član
vozao sam jamasaki od 150cc,hebes mu ime,ali ide iskreno,jes da je kinez,ali ide 100 na sat bez ikakvih problema i moze jos iskreno,za pare ulozeno dobiveno,nemoze bolje,sad ce reci kakav kinez i to,ali hebiga on ide kako god ;)

Član
Chuza je napisao(la):
vozao sam jamasaki od 150cc,hebes mu ime,ali ide iskreno,jes da je kinez,ali ide 100 na sat bez ikakvih problema i moze jos iskreno,za pare ulozeno dobiveno,nemoze bolje,sad ce reci kakav kinez i to,ali hebiga on ide kako god ;)

Ma to i ja kazem sve ti je danas u priliku isto. Nista onda uzet pa odma odlijepit yamasaki:) i stavit hondusi:lol:

Član
prodam ti drug ja pezoa za 1500KM-ova 50cc a ide bolje i po ravnom i uz brdo od tog yamasakia aaa i start je extra.. na skuteru u maju sve novo stavljeno sve mu izmjenio.. samo toci i vozi;)

Član
bez ikakve muke jarane mene i curu uzvuce uz bilo kakvo brdo.. 50cc ali letiiii.. skinuta blokada, trajno registrovan, nikakvih ulaganja,redovno servisiran, itd itd itd..... radi se o pezoicu vivacity..;) derao sam jaro u startu i dvotaktne 100cc kamol de cetveroaktne:D u travniku brzeg i startnijeg skutera nema:cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.