pomoc, fire&ice amblem

pomoc, fire&ice amblem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
ja sam imao srecu da kupim takvog golfa jer su stvarno rijetkost, imao sam jednog sa motorom 1.6 tdi, a posle 1.8 GT 66kw, sad kad bi ponovo nasao takvog golfa u dobrom stanju uzeo bi ga bez razmisljanja, mada ima jedan ali cova nece da ga proda:icon_sad:

Član
Dobro ovo dodje i za edukaciju :cool: nisam ni ja znao da postoji ova serija golfa !
Hvala Emiru sto je ovo ispisao!
A sad :icon_exclaim: jel'tko nasao covjeku sliku?!

Član
Ja sam to davno pokusao uraditi, cak sam i ofarbao golfa 2 u tu boju (dark violet), jos uvijek imam malko te boje i oznaku boje :D
Samo da nadjem slike postavicu vam da vidite, trebam ih samo skenirati, al brzo cu ja to :D

Član
Evo slika mog golfica 2 al ne vidi se dobro ni boja ni nista, mozda je do skenera a i slike su stare ovo je bilo prije 10 godina :icon_smile:

picturesx6.jpg

Imao je el podizace, koni amortizere, crvene opruge, masku bez znaka...motorsport :)

Nikada ga necu prezaliti :icon_cry:

Član
Vec sam ti govorio za logo na PM bio je taj kompletan golf u Kiseljaku 1.6 GTD ja sam volan kupio iz tog golfa evo ti broj 061/166-407 Sefer ,pa pitaj je li jos tamo otidji poskidaj sve originalne dijelove bila su isjedista oznake na blatobranima itd

Legend
G_T_I je napisao(la):
Vec sam ti govorio za logo na PM bio je taj kompletan golf u Kiseljaku 1.6 GTD ja sam volan kupio iz tog golfa evo ti broj 061/166-407 Sefer ,pa pitaj je li jos tamo otidji poskidaj sve originalne dijelove bila su isjedista oznake na blatobranima itd

eh hvala za sve ove informacije..

isto tako ako neko zna gdje ima g2 wolfsburg edition, na otpadu da mi javi, treba prijatelju nekih djelova :)

pozz

Član
Ljudi ova tema je stara vec mjesecima ali sam morao da ispravim gresku
clana koji je napisao da je broj laka za fire&ice LA6V.
Prema dopell-woberu broj laka je LC4V , a i na nekim njemackim forumima
to tvde clanovi koji su broj procitali sa naljepnice u gepeku.

Mada mi boja clana koji je lakirao golfa ovog gore , sto
su slike postavljene izgleda mnogo ljepse
ako je to nijansa LA6V violet metalik(iako mi se cini koliko se sjecam da je to neka tamno siva metalik a ne violet metalik)
Nesto je svijetlija (opet kazem ako je tacan kod farbe) u odnosu na LC4V koja je bez sunca direkt u nju
fakticki crna i ta perla ne dolazi do izrazaja bez sunca direktno usmjerenog u nju.

Eto pozdrav pa ako neko ima jos nesto da doda u vezi ovog
ili ako neko ima iskustva sa ovim bilo bi lijepo da napise

pozz

http://www.fireandice-edition.de/forum/viewtopic.php?t=366

ako su na felge kao na ovom golfu na slici orginal fire and ice ima ih jedan lik
u mojoj ulici na calibri crvenoj, unutrasnjost rubova u crveno ofarbana, et ako
nekom treba mogu pitati dal bi ih zamjenio ili prodao, nadam se da sam nekom pomogao, pozzzzzzz

Član
Da to su bas originalne feluge koje je imao tvornicki "fire&ice"
mada ih je sada rjedje vidjeti na tim autima jer vlasnici
pribjegavaju atraktivnijim modelima feluga.
Originalne su zadrzali samo istinski obozavaoci ovog modela golfa
koji su opet kazem vrlo rijetki.

evo slike jednog takvog koji se prodaje u njemackoj, original je sve
na njemu , ima oko 43000 predjenih kilometara
a cijena je 6990 eura (ni manje ni vise):icon_eek:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.