Član
Sutra dolazim u SA na autopijacu kod Wise onda pa se nadam prodat ako ne onda sljedece nedjelje u Vitez...Hvala svima
Lijepi Dzoni je napisao(la):Svake nedjelje idem na Stup na autopijacu-ulaz za auta je 15 KM,ne znam sta bih ti rekao,bolje ces prodati auto ako ga stavis na net,dole najvise dolaze ljudi koji bi malo da pobjegnu od zene,popiju koju pivu i najedu se ćevapa!Mnogo ljudi koji samo gledaju auta(a slabo da iko ista kupi!),svi nesto pametuju,svi se razumiju u auta.....Uglavnom imas vidjeti najvise primitivizma,šibicara koji bi nekog naivnog da prevare....Ja sam prodao bivsi auto preko interneta,na Stup nikad svoj auto ne bih odvezao da ga prodam...:icon_rolleyes:
zerocool152003 je napisao(la):uzas zivi danas na auto pijacu neznam da se prodalo 5 auta...golf 2 ispred mog staju ma bezee golf al ga ovaj ulicko opro ga proda lik za 4200 nigdje veze, drugi cijeni 6600...raja nema love s glave samo se obilazi i razgleda...sljedeca nedjelja vitez
zerocool152003 je napisao(la):uzas zivi danas na auto pijacu neznam da se prodalo 5 auta...golf 2 ispred mog staju ma bezee golf al ga ovaj ulicko opro ga proda lik za 4200 nigdje veze, drugi cijeni 6600...raja nema love s glave samo se obilazi i razgleda...sljedeca nedjelja vitez