pomoc amortizeri

pomoc amortizeri

evo vako.......golf 2 mi je totalno nestabilan u svakoj krivini u koju malo brze uletim....imam osjecaj koda ce se prevrniti....pa sam mislio na ove obične amortizere sto su mi sada na autu....staviti sportske opruge niske.....oce li mi imalo poboljsati stabilnost auta...

Član
Hoce ali ce ti propisati amortizeri :icon_rolleyes: Bolje ti je da kupis nove amortizere i stavis nego da stavljas kratke opruge na obicne amortizere. Po meni je bolje da stavis sva cetiri obicna amortizera nova nego da stavljas kratke opruge na vec postojece amortizere jer onda gubis amortizaciju jer je amortizer propao haman do kraja i onda druce kad naletis na rupu ili neravninu.

RS TURBO je napisao(la):
Hoce ali ce ti propisati amortizeri :icon_rolleyes: Bolje ti je da kupis nove amortizere i stavis nego da stavljas kratke opruge na obicne amortizere. Po meni je bolje da stavis sva cetiri obicna amortizera nova nego da stavljas kratke opruge na vec postojece amortizere jer onda gubis amortizaciju jer je amortizer propao haman do kraja i onda druce kad naletis na rupu ili neravninu.

toga sam se i bojao....ali ja bi da njega spustim da fino izgleda...a volio bi i da je stabilan

Član
Moze biti stabilniji ali onda sportske amortizere i sportske opruge jedno bez drugog ne ide, ako stavis jedno a drugo ne onda samo moze da druca i skace k'o koza :lol: