pravo me ti obradova to swe da proverim jel u tom smisludigifant? Falš zrak,zaprljan leptir gasa, lerlauf ventil,senzor temperature,lamda sonda,poteciometar gasa. I nek ti je Bog na pomoći
druze moj sad sam provjerio onako radi znatizeljnosti lamb sond nema osjecena skroz dal ona tu nesto zezaprobaj prvo od step motora krenuti,pa onda dalje sto ti je kolega rekao.
ti mi rece step motora staje to posto mi je ovo prvi malo jaci motor mislim gti inace ako mozes objasniti sta je step da pogledamne bi se trebao gasiti zbog sonde,zbog nje moze da trokira na malom gasu i da ima vecu potrosnju.
cist benzin drugmotor ler gasa,jel imas plin na vozilu?
uradim to ujutro i javim ti hvala opet na pomoci nekojpo mom misljenju negdje ti vuce zrak jer je to najcesci problem kad se auto gasi,pregledaj sva crijeva od usisa i sva vakum crijeva,pa onda trazi dalje problem
ako su uredu crijeva dotegni malo selne za svaki slucaj
iskren oda kazem kod mene ne trosi a nema te sonde neke nasuo sam 5 litara benzina i nije uzeo na 70 kilometara samo me ovo zeza al danas vidjo neka crijeva da si popucala sad neznam od cega jei ja ti muku mucim oko tog sistema pa citam svaki dan ne bi li proucio sto vise,samo sto se kod mene ne gasi kod mene previse trosi.