poluosovina-zglob

poluosovina-zglob

Član
Prije par mjeseci mi je počelo lupkanje na desnom točku kada skrećem lijevo preko rupe ili pregiba.Otišao sam kod majstora i saznao da mi je pukla manžeta.Pošao sam drugom majstora da mi je zamijeni,ali mi je on rekao da mi je otišao zglob,te da se nemože zamijeniti samo zglob nego moram mijenjati cijelu desnu poluosovinu:icon_question: jeli ovo moguće,ako jeste kako su ovo mogli tako glupo uraditi?:icon_mad:
Gledao sam na par mijesta,nigdje nemaju poluosovinu,našao sam jednu polovnu za 170 km:icon_cry:To mi je pre skupo za polovan dio.
Zanima me gdje mogu nabaviti novu(koliko bi koštala),jeli mogu reparirati staru,te dali se isplati stavljati polovnu?
Ako itko zna odgovor,molio bih za pomoć,neznam šta mi je činiti:icon_sad:
hvala

Član
moguce je veoma lako, vole 'vrancuzi to tako napraviti, i na starijim pugovima je tako kineticki zajedno s poluosovinom....

Član
Jao koji shit :icon_mad:

Ako gdje čujem da ima manžetna i kinetički jeftino javim ti... :icon_mad:

meni je prije mjesec dana zglob isto počeo da pucketa otiso kod majstora odma mi je reko da je zglob otiso kupio ja nov 25 km stavio nije izdrzao ni 10 dana opet počeo da lupa otiso tamo sa racunom napali me da sam starto palio gume i da imam prevelike felge kao da nije do njih što je opet otišao i tako odem do kolege uzmemo stari rastavimo sve ocistimo u nafti kasnije natopimo mašću sve sklopimo stavili i nove mandzetne evo sada sve ok ne puca ne lomi ni slicno pa pokusaj sredit taj postojeci dakle rastavi ocisti slozi i opet spakuj

tako je rijeseno to kod njega,mozes kupiti samo kompletnu poluosovinu,nemjenja se vanjski kineticki,a mjenjanjem mandzetne i punjenjem masti samo ces malo ublaziti to kuckanje..neki dan sam zamjenio obje na Peugeotu jedne musterije,nasao obje, polovne za 200 ..bila 306ica u pitanju

i kolko mi se cini ne moze se rastaviti zglob da bi se fino ocistio nije kao zglob u ostalik auta francuzi su specificni

HFintegrale je napisao(la):
i kolko mi se cini ne moze se rastaviti zglob da bi se fino ocistio nije kao zglob u ostalik auta francuzi su specificni

nemoze se rastaviti,ali moze se skinuti mandzetna, u praonici isprati vrelom vodom,da se sija ,pa onda nova mast itd

prodaj auto kupi golfa dodjes ovde kod rave tj jakova sve se moze izmjenut doduse i kec i dvica su ti stalno bili na kanalu

Član
dadao_style je napisao(la):
prodaj auto kupi golfa dodjes ovde kod rave tj jakova sve se moze izmjenut doduse i kec i dvica su ti stalno bili na kanalu

ma nisu bili zato što se nešto kvarilo,nego zato što sam manijak:lol:sve mora biti tip top.Ma kakva dvica,ovo je dvije klase iznad po guštu u vožnji;)vjeruj mi.Kada sam ga oprobao,morao sam ga kupiti.Bez obzira što svoju dvojku još nisam bio prodao:D