mokeBass je napisao(la):vidim polo problem, reko da nije arminov:lol:... sorry na off
mokeBass je napisao(la):vidim polo problem, reko da nije arminov:lol:... sorry na off
ArminM je napisao(la):mokeBass je napisao(la):vidim polo problem, reko da nije arminov:lol:... sorry na off
jebo te armin:lol:
ne baksuziraj mi majketi, dosta je bilo mene i mojih problema, evo nisam vec neko vrijeme nista mijenjao, masala:icon_biggrin:
marshal je napisao(la):ArminM je napisao(la):mokeBass je napisao(la):vidim polo problem, reko da nije arminov:lol:... sorry na off
ne baksuziraj mi majketi, dosta je bilo mene i mojih problema, evo nisam vec neko vrijeme nista mijenjao, masala:icon_biggrin:
sta je reci druze,jesi to imao nekih problema s polom?
ArminM je napisao(la):marshal je napisao(la):ArminM je napisao(la):mokeBass je napisao(la):vidim polo problem, reko da nije arminov:lol:... sorry na off
sta je reci druze,jesi to imao nekih problema s polom?
:lol::lol::lol::lol: jarane prelistaj malo forum, pregledaj malo moje otvorene teme pa ce ti sve bit jasno, steta nema sad moje garaze da vidis kroz sta sam ja sve prosao, strahota jedna
al dobro je hvala Bogu, bio sam uporan, rijesio sam ajmo reci sve
prakticno sam studirao 1.4 tdi, ne svojom voljom:icon_biggrin:
mokeBass je napisao(la):jeba me cojek...
ma arma sad si promjenio sve, nebi te trebalo vise zezat, znas sta vozas![]()