Član
meni ce trebati nesto za felge,tacnije za obruc felge..Kad predjem vodobrusnim,i kredama, onda bi sa nekom pastom da predjem koja bi mi dala jos veci sjaj,i naravno zastitilo koliko toliko
moze na pm cijena
moze na pm cijena
aServis je napisao(la):Danas su meni u interu ispolirarli samo haubu, preko sat je trajalo sav proces sa tim 3m proizvodima, ja sam pratio proces i u 3 ruke je rađeno i ispalo je extraaaaaaa, a nije ni skupo komplet auto da se odradi, a radi se o extra proizvodima kao što je 3m...
Ja sam tražio ko to radi kod nas ovdje a da bude kvalitet...mislim da kod nas inter može odraditi dobar posao...
aServis je napisao(la):Pitao sam cijelo auto košta 100km, treba se najaviti i ostaviti auto na 6-8h, ja sam bio dole drugim poslom i vidim da poliraju dva auta kad ono i pro oprema i proizvodi...deder haubu malo i :icon_eek: ,
Mislim da su ok u odnosu na cijenu i uslugu....
daki je napisao(la):aServis je napisao(la):Pitao sam cijelo auto košta 100km, treba se najaviti i ostaviti auto na 6-8h, ja sam bio dole drugim poslom i vidim da poliraju dva auta kad ono i pro oprema i proizvodi...deder haubu malo i :icon_eek: ,
Mislim da su ok u odnosu na cijenu i uslugu....
Super je to cijena, samo sto moje auto nece nikako da uzmu da rade. Kazu zeznuta boja, ostace neke fleke i nece da rade 100KM je nista za njihov kvalitet, jer stvarno dobro odrade, al eto