zlatko1685 je napisao(la):
evo jednog pranja,12 sati-odnosno dva dana da ga doteram malo da lici na kraju kao kad je mokar :lol: ba
http://www.youtube.com/watch?v=i5fUDfLmjnQ
e druze pregledao sam ti video , lajkao naravno :icon_biggrin: , e sad da te naruzim malo
, polish rosa ti nikako ne ide u kombinaciji sa zutom spuzvom jer je to finalna pasta i kad nju stavljas ne treba ti poslije nje nista osim ako hoces da istaknes dubinu boje pa stavis jos jedan slojoj ali tanko tanko karnaube .
ovdje si bez potrebe potrosio jedan sloj polimera i jedan voska , jer polimer da bi "odradio" treba minimalno 12 sati da bude na laku i da se poveze molekularno , plus SS 21 od Megsa ti ujedno lagano uklanja sitne parnice i dovoljan je jedan sloj .
I na kraju Hi-Tech ( 26-ica ) ti u sebi vec ima silikona i polimera i ima jaca polimerna povezujuca svojstva od SS-a .
E sad ne bi da ti pametujem ali tu sam da pomognem , znas i sam da su paste skupe tako da je preveliko trosenje nepotrebno osim ako ti musterija ne placa masno , ja bi ovome naplatio minimalno 200 KM za ovaj posao
, znaci najbitnija je procjena stanja i sta ces uraditi da sebi smanjis troskove , uradis kvalitetno , da je musterija a i ti zadovoljan sa poslom a naravno i da bacis koju kintu u djep
po meni ovo si trebao ovako ( gledajuci po slikama ) , unutrasnjost je standard kao i svugdje ciscenje ovo ono , lokalno uklonis parnice sa laka s Ultra Cut pastom ili cak sa zutom u kombinaciji sa zelenom ili zutom spuzvom , preletis sve sa zutom lagano ( i pasta i spuzva ) da izravnas lak za nanosenje polimernog premaza , ostavis da prenoci , naneses vosak i upadnes u nesvjest
Problem ti je sto si u svim pastama kako si poredao imao i silikone i polimere i vosak , na kraju si dobio isti rezultat kao da si uradio normalno sa jednim ili dva prelaza ( polir / polimer ili polir / vosak )
Stednja druze stednja :icon_biggrin: