Član
moze sa ovom masinom ali ide sporo i mora se malo sporije kretati jer je slabija nego profi masina.
najbolje ti je raditi dio po dio (haubu odjednom pa blatobran ...) jer ako naneses pastu na cijeli auto zna se skoriti pa izgrebe boju a to je nezeljen efekat.
radio sam sa mnogim pastama ali najbolje se pokazala 3M pasta
(fast cut III za masinsko poliranje)
bijeli cep-za poliranje
plavi cep-za visok sjaj
ja sam imao tri takve masine ali nisu dugo izdrzale pa sam uzeo prfii marke perlis
kvalitetno poliranje moze trajati i preko 6 mjeseci a traje oko 5 sati (masinsko poliranje naravno) znam iz iskustva jer se time bavim
pozz i sretno
najbolje ti je raditi dio po dio (haubu odjednom pa blatobran ...) jer ako naneses pastu na cijeli auto zna se skoriti pa izgrebe boju a to je nezeljen efekat.
bijeli cep-za poliranje
plavi cep-za visok sjaj
ja sam imao tri takve masine ali nisu dugo izdrzale pa sam uzeo prfii marke perlis
kvalitetno poliranje moze trajati i preko 6 mjeseci a traje oko 5 sati (masinsko poliranje naravno) znam iz iskustva jer se time bavim
pozz i sretno
grabaa je napisao(la):moze sa ovom masinom ali ide sporo i mora se malo sporije kretati jer je slabija nego profi masina.
bijeli cep-za poliranje
plavi cep-za visok sjaj
kupi sebi higijenske vate (100g= paket= 1,50km) i prebrisi po zavrsetku lagano bez pritiska (da obrises pastu koja ostane nalijepljena na povrsini i saperi vodom i vidjet ces ucinak
pozz i sretno