Poliester pitanje !?

Poliester pitanje !?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ja to drzim u Brckom, od mene uzimaju kema komerc, on je u Sarajevu ;)

ako mislimo na isto, za repariranje? u setu: rukavice, smola, cetkica, mat i ocvrscivac...

Član
SašaCRX je napisao(la):

ako mislimo na isto, za repariranje? u setu: rukavice, smola, cetkica, mat i ocvrscivac...

Ajd napisi lokaciju gdje si u Brckom i kolko kosta taj set :icon_smile:;)

N

nenad

adi187 je napisao(la):
SašaCRX je napisao(la):

Ajd napisi lokaciju gdje si u Brckom i kolko kosta taj set :icon_smile:;)

Imas u Tuzli u Maestru taj set, mali je oko 25, a veliki 35km, nisam 100% siguran u cijene, 1-2 km vise-manje.

IGY je napisao(la):
imas u zeljinom stadionu boje i lakove set dodze 14.5 km

dali je to set za izradu onih kutija za zvucnike ili soundboarda za auto???
moze li se to koristiti i ako moze koje debljine ide ,tj. koliko slojeva kojeg mat-a ide za neku kutiju zvucnika(12-ka,400WRMS)jer sam kontao sebi malo popraviti stanje u gepeku s jednom kutijicom kojoj bi samo prednju stranu ukrasio na taj nacin...ako je ko pravio tako nesto nek mi napise na pm ili ovdje na temu...Sorry druze na spamanju teme al da nebih dzaba otvarao ponovo drugu temu...
Hvala unaprijed na odgovorima :)

IGY

Član
za postenu kutioju ti treba minimalno 20 kg smole
ako hoces bas da uradis kako treba i sve sa poliesterom ;)

odustajem,nemoze to 1.4 16v povuci...hehehe
salim se,kontao sam uraditi samo prednju stranu,i mozda kakvu lijepu plocu gdje bih stavio pojacalo i kondenzator....nece mi valjda trebati toliko one sline za kutiju.....

nisam bash kontao napraviti neku kutiju koja ce izvuci 110% iz zvucnika(znam da moram napraviti jake zidove kutije zbog rezonancije)...al onako okvirno nek bude lijepa na oko a da opet i udara,makar kao 300RMS Woofer...

Član
SoundLunatic je radio kutiju od medijapana + prednja strana poliester ima negdje na caraudio.ba slike pa pitaj njega il nadji temu objasnijoje on to tamo malo :icon_smile:

To u TZ je skupo 25 KM mali :icon_rolleyes: ako je isti ko i taj u Sarajevu znam da je i kod nas u onoj Cobri isto oko 15 KM bio set :icon_smile::icon_smile:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.