CoL3-99 je napisao(la):a od televizije i toga nema koristi,nakon sto se belaj desi policija nesto glumi pa kao reaguju
Lija je napisao(la):ma jbg zalosno je to ali desava se..ali ja uvijek kazem nas muslimane,srbe i hrvate jedino AUTOSPORT i LOV moze ujedinit jer znam iz iskustva na oba polja...ali drug kad napunis 18 uzmes fino si idozvolu za pistolj izvadis i kupis si kaku pucu i ako krene samo u zrak pa ces vidjet bjezanije..evo ja sad ganjam dozvolu jer nikad se nezzna sta se moze desit![]()
bravof je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):a od televizije i toga nema koristi,nakon sto se belaj desi policija nesto glumi pa kao reaguju
probaj drug,to te ne kosta,jer to bi bio prvi slucaj kako ja znam da se neko zali ko nije bosnjak,uvjek mediji izjastavaju kao da su krivci tih nereda neko ko nije bosnjak i da je njihov zivot ugrozen, sireci prokleti nacionalizam,,,,,
protivnik sam bilo kojeg nasilja,i ne smatram da bi se sta dobro moglo rijesit kontra nasiljem,jer to bi samo islo u nedogled i stvarali vecu mrznju jedni izmedju drugih,to ne vodi nicemu dobrom...:icon_rolleyes:
emir_89 je napisao(la):Lija je napisao(la):ma jbg zalosno je to ali desava se..ali ja uvijek kazem nas muslimane,srbe i hrvate jedino AUTOSPORT i LOV moze ujedinit jer znam iz iskustva na oba polja...ali drug kad napunis 18 uzmes fino si idozvolu za pistolj izvadis i kupis si kaku pucu i ako krene samo u zrak pa ces vidjet bjezanije..evo ja sad ganjam dozvolu jer nikad se nezzna sta se moze desit![]()
ne mozes dobit dozvolu za nosenje, jedino mozda za posjedovanje sto u ovom slucaju ne pomaze...![]()