Policajac - tehnicki

Policajac - tehnicki

E ovako neki dan me zaustavi policajac (ovom prilikom ga pozdravljam):icon_smile:
i poslao me na tehnicki... Hvala bogu pa je sve bilo okej ,iako sam mislio da nesto nece biti u redu..Nego,npr, da sam ja bio na onim gumama 175/50/13 ke ne bi mogao uc na tehnicki sta bi onda bilo.Kako je to regulisano zakonom,bas me zanima ako ko zna nek pruzi koju informaciju...
poz

Član
Šta ima veze što ne možeš ući. Kod nas nije određeno da moraš imati određenu dimenziju guma na autu, ni visina vozila, ni ništa. Pitaj kolegu sa foruma kako je prošao na tehničkom.:lol:
Kolega memi.

iskreno pojma nemam,kaza da zna sve nas koje volimo auta,erola,sivca,posto smo mi stalno negde idemo zajedno... provukao mi je kroz usi kako kobjagi divljamo cestama,ubacujemo se naglo u trake...
rekao mi je onaj iz tehnickog da je sad kobjagi neka "akcija" pa cesto ljude dovode na tehnicki....

OggyBoy je napisao(la):
Šta ima veze što ne možeš ući. Kod nas nije određeno da moraš imati određenu dimenziju guma na autu, ni visina vozila, ni ništa. Pitaj kolegu sa foruma kako je prošao na tehničkom.:lol:
Kolega memi.

neam pojma, ne znam,i bolje da ne znam :lol: nadam se da me vise nece slati :)

Legend
laki_grcica je napisao(la):
iskreno pojma nemam,kaza da zna sve nas koje volimo auta,erola,sivca,posto smo mi stalno negde idemo zajedno... provukao mi je kroz usi kako kobjagi divljamo cestama,ubacujemo se naglo u trake...
rekao mi je onaj iz tehnickog da je sad kobjagi neka "akcija" pa cesto ljude dovode na tehnicki....

neam pojma, ne znam,i bolje da ne znam :lol: nadam se da me vise nece slati :)

heheh... onda te samo kao navodnog "trkaca" poslao na tehnicki, nadajuci se da neces proci... prst u uho i ponesi tu potvrdu ako si je dobio i pokazi mu je slijedeci put... :cool:

IGY

Član
OggyBoy je napisao(la):
Kolega memi.

za visinu imas one klince naprijed, ja do sad svaki put na tehnickim udzem do mjesta gdje slika auto, i vratim se nazad a neko drugo auto prodze dalje :)

jer ne mogu na sine naici, a mrsko mi dizati auto pa kasnije opet spustati, zao mi navoja na gewindama :lol:

Član
Jbg, nemože te bez razloga poslati na tehnički... Trebao bih te isključiti iz Prometa zbog nečega i poslati na preventivni tehnički pregled...i mislim da se to plaća, ali se nesjećam koliko. Nisam dosad čuo da je policija isključila nekog iz prometa zbog tehničke neispravnosti...obično to 20ka rješava..;)

IGY

Član
Evo o cemu ti pricam :)

72698_462326554302_845619302_5315543_853027_n.jpg

i tad sam se kuci vratio sa polomljenim prednjim lipom, i od tad svaki put samo na slikanje i prodze drugo auto dalje radi tehnickog, a auto mi je hvala Bogu 100% ispravno nema zajebancije kod mene:cool:

Yellow je napisao(la):
Jbg, nemože te bez razloga poslati na tehnički... Trebao bih te isključiti iz Prometa zbog nečega i poslati na preventivni tehnički pregled...i mislim da se to plaća, ali se nesjećam koliko. Nisam dosad čuo da je policija isključila nekog iz prometa zbog tehničke neispravnosti...obično to 20ka rješava..;)

ne mogu se podmititi ovi iz brckog tako lako...
nego,hvala bogu sve proslo kako treba...

IGY je napisao(la):
Evo o cemu ti pricam :)

i tad sam se kuci vratio sa polomljenim prednjim lipom, i od tad svaki put samo na slikanje i prodze drugo auto dalje radi tehnickog, a auto mi je hvala Bogu 100% ispravno nema zajebancije kod mene:cool:
znam i meni je cagrljao :D al izvuce sliku za min :icon_smile: