Polaganje...?

Polaganje...?

Član
Ma prolazio sam dosta puta pored njih u vožnji, al sreća nisu mi ništa, jednom me zaustave, ja se sasro, al samo pitali za jednog momka iz naselja i puste me, a vozam vec godinu i pol.
Jos godinu dana moram cekati, a stvarno jebeno.Volio sam da nisam ni naučio voziti, ovako znaš, a nesmiješ

Član
zAaKy je napisao(la):
Ma prolazio sam dosta puta pored njih u vožnji, al sreća nisu mi ništa, jednom me zaustave, ja se sasro, al samo pitali za jednog momka iz naselja i puste me, a vozam vec godinu i pol.
Jos godinu dana moram cekati, a stvarno jebeno.Volio sam da nisam ni naučio voziti, ovako znaš, a nesmiješ

:lol: nemoj sad furackih ba... ako je do toga, stari me stavio za volan sa 13 godina...pa sta? zadnjih par dana sam sjedio u autu za vrijeme obuke mojih havera, smijao sam im se kako voze...mene ne moze nista vuci za tim da vozim bez dozvole, dok sam svjestan da ''ne znam'' voziti, da nisam polozio, i da nedo Bog, mogu nekome ugroziti zivot. i pored toga, ipak mi je toliko stalo do auta, da ne zelim sebi unistit priliku da postanem jos jedan clan ovog foruma kojeg mozes vidjeti na cesti. do tada cu ostalima mahati sa zebre :lol:

Član
Izgleda, da je i moja sudbina da pješotransom gazam zebru do 18, al et bar će ubrzo, a kako sam čuo da bi polagao moraš imati 17 godina i 9 mjeseci, tad možeš

Član
drago mi je da me razumijes :icon_smile:
a to polaganje... prije 18 mozes samo otici na obuku teorije, a i to tamo negdje, mejsec dana prije 18. :icon_idea:
živio. moze lock admini