Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
e ovako moja prva tema
interesuje me mogu li polagati sa 17 godina za skuter od 125 ili 150 kubika da me policija ne pegla ako je negdje vec pisano oprostite novi sam :icon_question:
Ne moze sa 17 godina pogalati za motor preko 125ccm, mozes trenutno poloziti A1 kategoriju i sa njom mozes voziti bilo koji motor koji je do 125 ccm i 11KW, SVE preko toga je A kategorija i ne mozes polagati prije 18-e!
250 maraka ti je druze sama obuka + 100 izlazak, to je ako imas vec B kategoriju, a on nema nista, sto znaci mora na predavanja, pa testove, pa prva pomoc, pa voznja, pa pred komisiju, pripremi jedno 550-600 KM!
halali rodjak...ili vozacka ili skuter...nemere oboje...(ili vozacka skuter), (ili vozacka, iPhone) (ili skuter, Iphone) ma ima kombinacija....:icon_smile:
meni su znali pisati za 49 kubika kaznu ali se to lako sredilo nisam imao godina za polaganje. A tebe ako uhvate na 125 ccm motoru bez vozacnke ti bi mogao lako da pjevas onu KAZNI ME,KAZNI :icon_smile: hehehe moras za 125 ccm motor polagati obavezno0 i ja kad sam polagao ono je kostalo oko 500 km a to je bilo prije 7 godina :icon_smile: a sada moze biti samo skuplje nikako jeftinije.