poklopci za felge

poklopci za felge

Član
imam ove neke felge na kecu pa nesto razmisljam bolje bi izgledale kad bi imale poklopce,pa se ja bas nesto i ne razumijem u to kako se mjeri ali evo koja slika sta pise na njima i kako izgl. i ako se to moze kako napravit nek mi neko pojasni kako;) evo slike:
[attachment=34190] [attachment=34191] [attachment=34192]

Prilozi

• DSC00011.JPG
    DSC00011.JPG
    215,2 KB · Pregleda: 4
  • DSC00013.JPG
    DSC00013.JPG
    220,3 KB · Pregleda: 3
  • Copy of DSC0005245.JPG
    Copy of DSC0005245.JPG
    232,2 KB · Pregleda: 18
Član
dami2580 je napisao(la):
imam ove neke felge na kecu pa nesto razmisljam bolje bi izgledale kad bi imale poklopce,pa se ja bas nesto i ne razumijem u to kako se mjeri ali evo koja slika sta pise na njima i kako izgl. i ako se to moze kako napravit nek mi neko pojasni kako;) evo slike:
poklopci nemaju veze sa tim oznaka na tim slikama
napravis sam poklopce jednostavno, od tvrdog matrrijala izrezes krugove, i stavis saraf na mjestu gdje imas na felgi sa 3 slike....ofarbas i ko lutka bude...
evo ti jedna slika pa ces sam skontati....

Član
bilo koji tokar ti moze napravit poklopce,meni je jednom pravio od aluminija,bilo je gotovo za pola sata cini mi se,a platio sam cjenera,,kasnije ih ofarbao i ko novi;););)

Član
ja ti imam ove cepove, dacu ti ih za 20Km sva 4 ako ti odogovcaraju, bile su na 15-kama
rib76t.jpg

Član
Brum Brum je napisao(la):
ja ti imam ove cepove, dacu ti ih za 20Km sva 4 ako ti odogovcaraju, bile su na 15-kama
rib76t.jpg

ne bi ove ne svidjaju mi se ove,neke bi jednostavne samo ravne a pokusacu nesto napravit,a ako neko ima neke kao one na prvoj sliki nek javi;)

Legend
ponuda od bruma ti je super povoljna .....;)

a ako vec hoces sam....aluminium lim 2 ili vise mm , tokaru da perfektan krug izreze na mjeru i zaljepi ili stegni , po volji ....