Član
Naravno svaka čast. Samo nek ode u prave ruke. A mnogima treba znam da sam negdje pročitao da u nekom selu imaju dvoje na hemodijalizi a nemaju ih čim prebaciti. A na žalost ima toga jo.
:/ jebo te ajd izvidi to pa daj neke info
Naravno svaka čast. Samo nek ode u prave ruke. A mnogima treba znam da sam negdje pročitao da u nekom selu imaju dvoje na hemodijalizi a nemaju ih čim prebaciti. A na žalost ima toga jo.
Svi mi ponekad izletimo.Ako ovog dječka banujete , mozete i mene komotno, ovakav kao on ne moze mislis lose nkako, ako je jednom nesto ruzno rekao to se moze oprostit
hvaala jbga na 3 profila su me već ukinuli ovo je četvrtiAko ovog dječka banujete , mozete i mene komotno, ovakav kao on ne moze mislis lose nkako, ako je jednom nesto ruzno rekao to se moze oprostit
hvala drugdrug moj svaka tebi cast na ovome a ako te banuju zbog ovog gesta onda nemam rijeci zaista,tebi veliki respect!!!!
evo dvojica sa foruma su rekli da će naći kome bi moglo trebati...najbolje ti je licno to nekome predat, mnogi ovu situaciju zloupotrebljavaju
Mislim da bi bio red pokušat mu staviti više opcija, a on sam nek prosudi. Nije mala stvar.Ja se ne sječam da mi je iko osim staraca i tene kad kupio,a ne auto da ti da.najbolje ti je licno to nekome predat, mnogi ovu situaciju zloupotrebljavaju
ja sam rekao, vi sa foruma odlučite, dovedite još ljudi u ovu temu, nađite par ljudi kojima je to potrebno, odlučite, dođite po auto i bilaMislim da bi bio red pokušat mu staviti više opcija, a on sam nek prosudi. Nije mala stvar.Ja se ne sječam da mi je iko osim staraca i tene kad kupio,a ne auto da ti da.
heh hvalaDruže za tebe će sad saznati pola Krajine, skidam ti kapu do poda...
Maha svaka čast!! Dobro se dobrim vraća!