SamiRX-8 Član 30.01.2008 #467 Hmm... cini mi se da ja marka automobila "Yes", sad ne znam da li se tacno tako pise... a koji je model... to ne bih znao reci...
Hmm... cini mi se da ja marka automobila "Yes", sad ne znam da li se tacno tako pise... a koji je model... to ne bih znao reci...
SeEn_BoSs Član 30.01.2008 #471 Blage veze nemam sta bi ovo moglo biti, prvi put da vidim daj odgovor ili postavi nesto drugo
SeEn_BoSs Član 30.01.2008 #475 antares je napisao(la): evo odgovor Etox Zafer, tursko superauto Kliknite za proširenje... heheh zar oni znaju praviti auta ovdje u FR. samo znaju KEBAB da prave :icon_biggrin:
antares je napisao(la): evo odgovor Etox Zafer, tursko superauto Kliknite za proširenje... heheh zar oni znaju praviti auta ovdje u FR. samo znaju KEBAB da prave :icon_biggrin:
eddo Član 30.01.2008 #479 Faya_M5 je napisao(la): Ferrari 456 GT karavan...pravljen za Sultana od Bruneja... Kliknite za proširenje... Nije samo za njeg. Ima ih 7 ....
Faya_M5 je napisao(la): Ferrari 456 GT karavan...pravljen za Sultana od Bruneja... Kliknite za proširenje... Nije samo za njeg. Ima ih 7 ....
antares Član 30.01.2008 #480 SeEn_BoSs je napisao(la): Meni malo lici na Chevrolet Corvette 1967 :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... nije corvetta
SeEn_BoSs je napisao(la): Meni malo lici na Chevrolet Corvette 1967 :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... nije corvetta