Eko Član 27.01.2008 #421 SeEn_BoSs je napisao(la): Evo jos jedna slika, i Njemacko je auto nikakva replika ... Kliknite za proširenje... Bentley ? ah vidjoh a je svabo .. ne znam onda
SeEn_BoSs je napisao(la): Evo jos jedna slika, i Njemacko je auto nikakva replika ... Kliknite za proširenje... Bentley ? ah vidjoh a je svabo .. ne znam onda
SeEn_BoSs Član 27.01.2008 #422 TuLe je napisao(la): evo pogodite ovo... moje misljenje je da se neko ruzno skroz nasalio kad je ovo uradio s auta... Kliknite za proširenje... K1 Attack Roadster
TuLe je napisao(la): evo pogodite ovo... moje misljenje je da se neko ruzno skroz nasalio kad je ovo uradio s auta... Kliknite za proširenje... K1 Attack Roadster
SeEn_BoSs Član 27.01.2008 #423 Eko je napisao(la): SeEn_BoSs je napisao(la): Evo jos jedna slika, i Njemacko je auto nikakva replika ... Kliknite za proširenje... Bentley ? ah vidjoh a je svabo .. ne znam onda Kliknite za proširenje... pocinje sa slovo B
Eko je napisao(la): SeEn_BoSs je napisao(la): Evo jos jedna slika, i Njemacko je auto nikakva replika ... Kliknite za proširenje... Bentley ? ah vidjoh a je svabo .. ne znam onda Kliknite za proširenje... pocinje sa slovo B
SeEn_BoSs Član 28.01.2008 #433 Eko je napisao(la): opet je neki svabo Kliknite za proširenje... Tacno je :icon_biggrin:
SeEn_BoSs Član 28.01.2008 #434 Ne " Ford " :icon_rolleyes: Opet ja moram davati odgovor :icon_confused: