GTI FAN Član 16.08.2009 #919 ej, makni bolan tekst sa slike, ili je stavi u drugom formatu :icon_smile:
addo Član 16.08.2009 #920 Jesi li ti ozbiljan! Ne vidim nikakav tekst, nije zar opet neka greska! Ali ozbiljno ti govorim!:icon_rolleyes:
Jesi li ti ozbiljan! Ne vidim nikakav tekst, nije zar opet neka greska! Ali ozbiljno ti govorim!:icon_rolleyes:
GTI FAN Član 16.08.2009 #921 ja otvorim ovu sliku u microsoft picture manageru, i pise dio linka i ime auta, doli na plavoj traci od izbornika
ja otvorim ovu sliku u microsoft picture manageru, i pise dio linka i ime auta, doli na plavoj traci od izbornika
addo Član 16.08.2009 #922 ojjjj pa uvijek zamjenim naziv i sad sam zaboravio! hehehe jbg! Ajd sad ce druga slika! Evo ponovo!
GTI FAN Član 16.08.2009 #928 sta je ljudi, pa zar nitko nece ni pokusat pogađat evo golema pomoc, ova firma ima ime kao jedan britanski (engleski) grad
sta je ljudi, pa zar nitko nece ni pokusat pogađat evo golema pomoc, ova firma ima ime kao jedan britanski (engleski) grad
Schumacher Član 16.08.2009 #930 lotus ili morgan mozda :icon_question::icon_question::icon_question::icon_question: eto lupam