GTI FAN Član 12.08.2009 #258 a jbiga, tko pogađa preciznije od mene?, jos ces trazitda se stavi koje gume tocno ima :icon_smile: nije stratos...ali je također rally legenda...
a jbiga, tko pogađa preciznije od mene?, jos ces trazitda se stavi koje gume tocno ima :icon_smile: nije stratos...ali je također rally legenda...
erol_brcak Član 12.08.2009 #265 A ovo je 037,dobro je vernes pogodio,H.Toivonen je njoj dusu vadio haj postavljaj brze dok smo tu svi
A ovo je 037,dobro je vernes pogodio,H.Toivonen je njoj dusu vadio haj postavljaj brze dok smo tu svi
GTI FAN Član 12.08.2009 #267 i ja kazem, svi su nestrpljivi sta ide dalje :icon_smile: hudler, malo si zakasnio :icon_smile:
MTR Član 12.08.2009 #268 erol_brcak je napisao(la): A ovo je 037,dobro je vernes pogodio,H.Toivonen je njoj dusu vadio haj postavljaj brze dok smo tu svi Kliknite za proširenje... nije neg je Walter Röhrl !!
erol_brcak je napisao(la): A ovo je 037,dobro je vernes pogodio,H.Toivonen je njoj dusu vadio haj postavljaj brze dok smo tu svi Kliknite za proširenje... nije neg je Walter Röhrl !!