Član
edoze je napisao(la):e ako je Keiichi Tsuchiya,nema daljnje rasprave
slazem se , sad me zvao kaze kakva je to rasprava na BHT-u , nemojte da vam ja tamo dodjem :lol:
edoze je napisao(la):e ako je Keiichi Tsuchiya,nema daljnje rasprave
ZELA GTI je napisao(la):Goca: Nisi skontao ili nećeš da skontaš šta govorim. Teško je poboljšati nešto što je tvornički balansirano.Bubam primjer,dam ti novi M3 i neki lijep budžet.Čunniraj mi ga da bolje drži krivine.Nećeš postići neke velike efekte zar ne? Velik je i rizik da ćeš zasrati auto.
A evo saznali smo da je vozač audija Keiichi Tsuchiya, ovaj podatak mijenja sav smisao rasprave:lol::lol::lol:
technoGeek je napisao(la):GocaS6 Hahaha Audi rules
:lol:
ZELA GTI je napisao(la):Hvala brate,tvoj plusić mi je najdraži:lol:
Uključi se u raspravu,tvoji argumentirani postovi nam fale
ZELA GTI je napisao(la):Hvala brate,tvoj plusić mi je najdraži:lol:
BaXRS4 je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Hvala brate,tvoj plusić mi je najdraži:lol:
Praviti argumenti-rane postove ljudima koji nisu sposobni protumačiti 2 složene rečenice?!... A za ostale ljude postovi u vezi ove teme nisu potrebni... A ti pišeš takve gluposti da ljudi kada dođu s posla odmaraju mozak na tvojim "argumentiranim" postovima, kada budem u prilici predložim nekom magazinu da ti posveti rubriku, ime rubrike npr.: Na rubu znanosti, Dosie X Zeletova istina je oko nas.....
boss_C200 je napisao(la):BaXRS4 je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):Hvala brate,tvoj plusić mi je najdraži:lol:
Praviti argumenti-rane postove ljudima koji nisu sposobni protumačiti 2 složene rečenice?!... A za ostale ljude postovi u vezi ove teme nisu potrebni... A ti pišeš takve gluposti da ljudi kada dođu s posla odmaraju mozak na tvojim "argumentiranim" postovima, kada budem u prilici predložim nekom magazinu da ti posveti rubriku, ime rubrike npr.: Na rubu znanosti, Dosie X Zeletova istina je oko nas.....
nek si mu se nagovorio vala svaka ti cast:icon_rolleyes:
ti pravis argumentirane postove samo kad se svadjas....
ZELA GTI je napisao(la):BaXRS4: Tooo brate,nek si mi rekao
Tvoj doprinos ovoj temi je bio da skidaš audiju kapu.Vauuu.Šta je Audi?jel se to jede?
Skuliraj brate malo,izvedi neku curicu na sokić,baci drkicu,radi nešto konstruktivno:lol:
Okani se lika koji navodno ne zna spojiti dvije rečenice