Pogledajte šta Audi radi...

Pogledajte šta Audi radi...

MTR

Član
hehehe , odlicno , vidi se svasta na ovakvim snimcima , na 4:45 Audi pokazuje pravu moc , odmice ko da mu je zadnje u zivotu :cool: , takodje na 5:10 vozac STI-ja R205 pokusava sa kasnim kocenjem pred krivinom da nesto napravi ...al djaba :cool: .
TT mi se inace ne svidja , ali mi se svidja sklop mehanike koja je u njemu ,motor R5 Turbo - ljepota , po meni povratak legende :cool::cool::cool::cool:
 
Vraca se stari sjaj:cool: TT RS pored sto je jak, najljepsi je i najbolji, uostalom nije nista za neocekivat od audi-ja. :icon_biggrin:
 
Član
sta im radi... i onaj frajer sto ga vozi nije se nadao onome, cujete kako mu je drago sto ih dere :D

gospodar :cool:
 
Super Moderator
sto ostavise micuna na pocetku reko ovaj je propo skroz
i stigne ih maca sve pred kraj :D
 
Član
Tipičan primjer ruganja.... Može naklon za TT RS...
Osobno mi je 370Z ogromno razočaranje...
 
Član
Prošli TT je bio auto za biseksualce koji kombiniraju boju čarapa sa autom.

Bio je i red da naprave auto za muškarce koji ne briju prsa;)
 
Član
Sta audi radi!:icon_question: Pa pogledajte start samo, odakle je Evo krenuo a odakle je audi! I opet ih stigao EVO! :cool: Najbolje vrijeme audija 1.06.270 (4 krug) a Evo 1.04.028 (3 krug)

Audi TT-RS 340KS (cini mi se)

Evo Ralliart 330KS ;)
 
Član
Da, samo trebao bi znati da u BM-u najskuplja auta polaze najzadnja tako da možeš pretpostaviti da je u taj EVO ukucano ko zna koliko para... A opet je samo "stigao" ostale obzirom da je to u biti trkaći auto sa cijelim aerodinamičkim paketom i poluslick gumama... :icon_confused:
 
Član
MA evo je bio bolji od svih i imao je koliko sam vidio 1.03 vrijeme najbrzeg kruga.
Jedino sto me je zadivilo kod audioja je ono odmicanje na 4-5 hiljada, turbina radi svoje odlicno.
Krenuo prvi zavrsio prvi i divljenje do nebesa..... treba malo otvoriti oci, ljep je i dobar ali sad ga kovati u zvijezde..... treba samo pogledati cijenu......
 
Član
Da, Evo je opremljen pofino! Tako da nemora biti mjerilo! Ali Audi nije u istoj klasi kao ostala auta osim Z270! Evo npr STI R205 sa svojih 320 KS je imao vrijeme 1.06.280 znaci samo za 10 stotih dijelova sekunde je sporiji od audija!
 
Top