Pogledajte sliku koja je uzburkala duhove

Pogledajte sliku koja je uzburkala duhove

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
0227007.17.jpg

Stručnjaci za fotografiju su utvrdili da slika ni na koji način nije naknadno obrađivana, pa nije jasno kako se ova gospođa pojavila na njoj. Naime, problem je u tome što je umrla 1990. godine!

"Slikala sam mobitelom svoju dvogodišnju nećakinju, te ni u ludilu nisam mogla pomisliti da ću na fotografiji ugledati i svoju pokojnu prabaku".

"Malena Penny i ja smo bile same u kući te doista ne znam što je moglo projecirati lik starice. Oko nas nije bilo zrcala ili televizora".
0232007.17.jpg

Gospođa koja stoji na slici sasvim lijevo je prabaka slikana za života. Stručnjaci su potvrdili da je riječ o istoj osobi, a posebno je zanimljiv detalj - haljina! Čini se da je ista kao i na slici s malenom Penny.

Ispričala je to 18-godišnja Kasey urednicima radijske postaje The Lite Rock 105 (Rhode Island, SAD) koji su fotografiju potom objavili na svom portalu.

Otada traje burna rasprava je li riječ o prevari ili ne, a sliku su u međuvremenu preuzeli i mnobrojni drugi mediji, čak i pojedine ugledne televizijske postaje.

<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Fvjx-MMrcpM&hl=en&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Fvjx-MMrcpM&hl=en&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>

U svakom slučaju, ukoliko je riječ o obmani, Kasey je bila izrazito vješta.

Naime, stručnjaci za obradu slika su utvrdili da se nije igrala u Photoshopu, pa će nevjerne Tome morati naći kakav drugi trag u želji da raskrinkaju eventualnu laž.
0230007.17.jpg
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top