Poginuo djecak od 15 godina...Motor i auto

Poginuo djecak od 15 godina...Motor i auto

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
LSD je napisao(la):
edoze je napisao(la):
sto ce maloljetnik na 125ccm?

sto ces ti na 900ccm bez A???

svi smo bili takvi zalosno pravo RIP:icon_sad:

nisam nikad vozio motor...bar ne gradom,po parkingu samo...al fkt mrzim ovo citat,dijete sa 15 godina vozi motor koji ide 100kmh:icon_eek:
i na kraju je neki vozac kriv kad ga lupi,jer je udario dijete :S
vecina,pogotovo mladih,voli brzinu,al trebas prvo skontat da ti treba bit drazi zivot od adrenalina,a to sa 15 ne kontas
i koji mu klinac onda neko daje motor?ajd oni po 49ccm,mada i za to moras imat licnu,tj 16 godina,ja mislim,al ajd,50kmh,i nekako,mozda i prezivi
al ovo:icon_mad:
s jedne strane mi je zao malog,a s druge sam ljut na one koji su mu dali taj motor,pogotovo ak se radi o roditeljima

Član
Sad sam saznao za ovog momka sto sam rekao da ga je udarilo auto...nije bio na motoru, vec na biciklu, noc bila i neka zena ga pokupila... Bio ziv i sve bilo dobro i onda odjednom nesto krenulo naopako i podlegne u bolnici...

Skoro je kod nas lik na skuteru od 125 ccm isao preko 100 preticao kolonu, policijski presretac skretao lijevo i ovaj se zabije u njega, udario u zadnji tocak od auta i unio ga u auto... Nije imao nista na sebi, lupio glavom od auto, ostao odraz na krovu... Bio je u komi i mislim da se izvukao... A mislim da je isto maloljetan...

I prekljuce sta mi se desilo... Idem ja u grad i blica mi covjek... (hvala mu gdje cuo i ne cuo) Ja kontao da je policija, pa malo usporio... Noc je vec uveliko, a dvije curice se rolaju krajem ceste, valjda idu kuci... Sve je dobro proslo, ja se malo pogubio kad sam ih vidio i stao skroz, one polako prodjose i odose... Nije mi palo na pamet ni da se izgalamim na njih, ali ne mogu vjerovati da takvih ludaka ima...gdje ces na role po cesti i to po noci....

I jos jedna situacija kad sam mogao udariti neku curu na skuteru, ona izlazila iz ulice a ja dolazio sa njene desne strane i skretao u tu ulicu, umjesto da saceka da ja skrenem, ona pred mene, pod tocak, jedva sam stao jer nisam kontao da je toliko retardirana, jer cura vozi auto, kontam da je cula za pravilo desne strane....

Cuvajte se narode...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.