24 i 18 brzina na montiću ak usporediš, 18. ko ima 18 brzina je teža nego 24. ko ima 24 brzine, ovaj sa 24 može puno lakše uz brijeg u prvoj, čak i drugoj da se ne ustaje sa sica.
btw, ovo niz brijeg, imao sam ja takvu nesreću, išli ja i frend zajebavat se i zamjenili bicikle, on uzeo moj montić, ja njegov bmx i niz brdo, vozi on ispred mene, ja iza, i ode meni torpedo, prezagrijo se i kad pokušaš zakočit samo ti odbije pedalu natrag, ja nemogu kočit, prolazim kraj frenda, on se dere koči, jesi lud, ja nema šanse prikočit nimalo, prvi zavoj nešto se gradilo tamo, betonski blokovi u jednoj strani kraj njih opel corsa nova parkirana, ja nekako potrefio između njih i u žičanu ogradu direktno, od bmx-a nije ostalo ništa, sve je bilo izvinuto, prednji kotač otpao, meni na svu sreću nije ništa bilo zahvaljujući žičanoj ogradi i Bogu, prošao sam samo sa udarcem koljena u ramu bicikla i ogrebotinama od žice i po faci, rukama i nogama. Kako sam udario u ogradi ni neznam, zadnje što sam svjesno napravio je prolaz između corse i betona. Kasnije kad sam pričao s frendom reko je da je on vozio 45 kad sam ja prozujao kraj njega. Nakon toga, bez diskova nikad tolke brzine niz brijeg, po ravnici možeš al niz brijeg, ako ti je život drag nemoj. Pogotovo ako ima zavoja, nisu ni diskovi 100%, al ak su kvalitetni puno to znači. Betnoski blokovi/opel corsa, da sam jedno od toga pokupio nebi sada bio ovdje, isto i da nije bilo žičane ograde.