Član
boss_C200 je napisao(la):doso mujo na sud, kaze sudija mujo ako vratis pare smanjit cemo ti kaznu... gospon sudija, ja da sam htio vracati pare digo bi kredit :lol:
:lol::lol:
boss_C200 je napisao(la):doso mujo na sud, kaze sudija mujo ako vratis pare smanjit cemo ti kaznu... gospon sudija, ja da sam htio vracati pare digo bi kredit :lol:
nermin suljagic je napisao(la):nisam ja
To je neka dojava od strane uposlenika banke.. znas kako to ide!?ZELA GTI je napisao(la):Točna informacije je 7 milijuna maraka. Znam pošto mi majka radi u toj banci.
Tužna stvar je što se priča da će svim radnicima biti smanjena plaća.
Mrva je napisao(la):To je neka dojava od strane uposlenika banke.. znas kako to ide!?ZELA GTI je napisao(la):Točna informacije je 7 milijuna maraka. Znam pošto mi majka radi u toj banci.
Tužna stvar je što se priča da će svim radnicima biti smanjena plaća.
..i kao i svugdje nizi razredi ispastaju
Ja sam u ove blinde ugradjivao gps uredjaje za pracenje i mogu samo reci da se divim ljudima koji rade ovaj posao.. Uz uslove koji su ravni 0 ljudi rade za 5,6, il 7 stotina maraka :icon_mad:
Iz policije je davno receno da za svaku pradnju novca mogu traziti dodatnu pratnju policijskog vozila.. sto se i praktikovalo jedno vrijeme al kad su ljudi skontali da je to "bespotrebno" te da sve mogu "sami" ...krenulo je sve nizbrdo :icon_mad:menjic je napisao(la):Zalosno je sto su te pare koje se prevoze osigurane pa tako nema potrebe da se smanjuju plate. Ali posto se peru onda ce taman da nadoknade dio tako sto ce da smanje plate.
Ne znam tacno ko je prevozio, ali svakako je taj ako je neka kompanija, odgovoran za to sto prevozi.
I ko jos vozi toliku sumu odjednom ???
to je drug u praksi malo drugacije.. svi kazu nesmije dok on nezapuca.. glupostZELA GTI je napisao(la):Majkinu poslovnicu su pljačkali 3 puta. Security je svaki put legao na pod i nije smio maknuti. Zakonski ne smije pucati ako ne pucaju na njega. Većinom i nemaju oružje
menjic: Da, novci su osigurani, ali će kapitalistička gamad iskoristiti svaku priliku da ljudima nabiju strah i smanje plaće. Doslovno!