player i ipod

player i ipod

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
sandi_azra je napisao(la):
ima kaseta iz koje ide kabal za slusalice .. imo ja prije 2 godina .. odlicna stvar .. negubis nista na kvaliteti ... ;)

To se druze koristilo za playere kasetase, vokmene i stare portable cd playere :D
A kod njega player u autu nije kasetas tako da...

IGY

Član
da povezes iPod sa ovim ti je samo potreban aux in
predpostavljam da ovo cudi ima aux, mislim trebao bi da ima

Početnik
nodiash je napisao(la):
sandi_azra je napisao(la):
ima kaseta iz koje ide kabal za slusalice .. imo ja prije 2 godina .. odlicna stvar .. negubis nista na kvaliteti ... ;)

To se druze koristilo za playere kasetase, vokmene i stare portable cd playere :D
A kod njega player u autu nije kasetas tako da...

a nisam ni vidio ... mislio sam da je kasetas ... hebaji ga ..:lol::lol::lol: .. najbolja solucija ako hoces ipod neki alpine io gotovo .. ;)

Početnik
legionar je napisao(la):
Hvala svima ;)

A bas cu da vidim ima li aux in ovdej i ako ima koji kabal mi je potreban Igy???

slican onaj cincevima .. na jednoj strani cincevi a na drugoj kao onaj pipak za slusalice i to ustekas u ipod i moras na ipodu prebacivat pjesme.. :cool:

IGY

Član
koa sto ti i azra-sandy :D rece
imam ti ja taj dzek iz aux u 2x cinc, i jos nekih dodataka, onda ti samo jos treba kabal za iPod al onaj jeftiniji moze proci jer neces tv out koristiti
ugl ako imas aux, mada trebao bi biti, naci cemo se i ja ti povezem to sve i usput drmnemo kaficu :D

Član
Ako nemas aux, uz malo volje, par zica i lemilice, i naravno onih cinceva za ipod mozes sve ovo lepo da sklopis, a ako se lepo uradi, nece ni da bude ruzno :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.