player i ipod

player i ipod

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jbg druze ja sam to imo tako u autu pa ga izbacio prvom prilikom...em zvuk nije cist, em nekad krci, em se druge stanice znaju umjesat..po meni bezveze..imam ja fm transmiter za ipod sa stalkom i svim, stalak se stavi u auto punjac i puni ti ipod dok ga koristis u autu i stoji ti onako fino vizuelno u zavisnoti gdje ti je lociran auto punjac..dacu ti ga dzaba...

Član
Naravno da može... kao što su ti rekli... i ne gubi se kvalitet zvuka toliko koliko opisaše... ne zezajte :)

Ostaje koliko toliko isto, ja ga imam u autu jer koristim origigi cd player zbog komandi na volanu... Razlike u zvuku nema nikako za uši... nisam neki stručnjak za muziku ali sigurno se gubi malo na kvalitetu.

Jednostavno se kopča, fm transmiter u upaljač uključiš, nađeš na njemu frekvenciju neku divlju i istu takvu nađeš na radio prijemniku, i to je to... u fm transmiter ukopčaš ipod i svira :) Neznam sad kako se zove taj kabal što spaja ipod i fm transmiter, nek ti neko od stručnjaka to kaže :D

pozz.

Član
Kabal je meni dosao na transmiteru..tuto kompleto..ne znam ni da ima neki kabal posebno se uzet da spojis fm i ipod, doduse davno sam ja to koristio pa izbacio smece i uzeo player kako treba...moguce je da sad i imaju ti neki kablovi posebno..veze nemam...a i ti to koristis iz razloga sto moras koristit origigi player..tj. ne moras al ne zelis ostat bez MF volana :) a da nije tako sigurno ti to nebi bilo ni primarno ni sekundarno rjesenje nego ono sa dna liste :)

Član
nodiash je napisao(la):
Kabal je meni dosao na transmiteru..tuto kompleto..ne znam ni da ima neki kabal posebno se uzet da spojis fm i ipod, doduse davno sam ja to koristio pa izbacio smece i uzeo player kako treba...moguce je da sad i imaju ti neki kablovi posebno..veze nemam...a i ti to koristis iz razloga sto moras koristit origigi player..tj. ne moras al ne zelis ostat bez MF volana :) a da nije tako sigurno ti to nebi bilo ni primarno ni sekundarno rjesenje nego ono sa dna liste :)

Da na to kablo mislim, samo neznam koji mu je naziv ili oznaka... uglavnom standardno ono kablo, zna svak kakvo je i šta mu je svrha :D

Mah, kažem za zvuk da momak zna ako već to hoće, da je neprimjetno... a ja da bi koristio drugo, naravno da bi, da mi ovo ne stvara cirkuz u autu jer imam player, komande na volanu, ovaj transmiter, daljinski... sve je to uzrok što mi nije mp3ca već obični player... kad dođe na red muzika, sve ću to zajedno izmijenjat hehe

Član
Ma ja normala...moze se to koristit onako za prvu pomoc i ako drugog rjesenja nemas..mene je nerviralo povremeno krcenje i losiji kvalitet zvuka, posebno ako imas pristojno ozvucenje pa kad podebljas volume znas da nije to to a i mjesanje drugih stanica pogotovo ako putujes negdje na duze relacije...u po pjesme ulete vijesti u 17 :) pa stimaj drugu frekvenciju...uglavnom moze posluzit svrsi ako cupanje origigi playera nije najbolja opcija..

Početnik
ima kaseta iz koje ide kabal za slusalice .. imo ja prije 2 godina .. odlicna stvar .. negubis nista na kvaliteti ... ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.