Plave ili Zelene opruge za 206??

Plave ili Zelene opruge za 206??

interesira me da li netko zna koje su bolje opruge, koje su nize? imam znaci opciju plave ili zelene...
opruge su na amortizerima, tako da ne vidim koje su krace... a zelene imaju 1 krug vise, ali mi djeluju vise zbijeni krugovi...
molim pomoc...:icon_question:

Član
samo kod nas u bih se jos uvjek opruge klasiraju po bojama a ne po proizvođacu i specifikacijama od istog.

Administrator
boja ti nista ne govori... odo ja fabricke ofarbat u plavo i prodat ih kao plave, nek misle da su sportske... ne ide to tako:)

Član
DDaarriioo je napisao(la):
heh... vidim sad da sam zahebo...heh:icon_confused:

nisi ti kriv....u 99% slucajeva u Bih je tako...

frajer: ''spuŠtio sam auto''
cooler: ''jooooj jes' to crvene opruge''
frajer: ''ma kaaaaakvi....PLAVE čovječe''
cooler ''auuuuuuu ZAKOOON''

strasno i zalosno...... džabe sam ja žuč izvadio,dok god se neta ne rijesim necu se rijesiti zdravstvenih problema,svaki dan mi je sve gore i gore.....

Član
imam ja pink opruge, skinuo org. ofarbao ih, da mi ljepse izgledaju na polici u garazi :D

ovo po bojama je smijesno... gledas proivodjaca i model, dal odgovaraju na auto, mada i prozvodjaci vecinom idu, imaju te neke "svoje" boje, npr. zuti=kw, zeleni=weitec, crveni=fk...

Član
suki...kralj mnogo surov....jos malo pa ces muhu da zamjenis... :D

btw...kod mene su crvene gewinDare... pa ako sta znaci pozdrav

Član
brate, ako volis u dzamiju ponekad-zelene, ako vise preferiras crkvu-plavu, a moj licni savjet-roze!

Astra je napisao(la):
brate, ako volis u dzamiju ponekad-zelene, ako vise preferiras crkvu-plavu, a moj licni savjet-roze!

:icon_smile: ako je tako onda definitivno plave...
btw stavio sam plave i fino izgleda, aBd danas ce bit i nazad spusten pa ce pit slika...

Član
joj astra hahhahaha,nije mi samo jasno,ajd ovo dzamija i crkva,al sta znaci to roze boje koje ti preferiras :)

evo ovako ako ko moze pomoci da saznam koje su nize i bolje...
plave su: Hamann Tuning 206 VA
a zelene: Weitec PEO51VA/000