Pitao 100x nece niko da odgovori!Ajd sad...:-D

Pitao 100x nece niko da odgovori!Ajd sad...:-D

Pitao sam do sada 100x na drugim temama,niko ne odgovara,pa da vidim hoce li ko sad pomoci!
>>> Ima li ko na podrucju TK ili BRCKO DISTRIKTA (blizu Srebrenika) da kvalitetno i jeftino ispravlja alu felge?(da je provjeren,ne neki fuseraj).
Hvala!:cool:

Član
Bilo tema na forumu o tome :p

Imas u lipnici onog lika preko puta termo elektrane tamo, ja sam ispravljo i mire kod njega dobro radi ...

adi187 je napisao(la):

Imas u lipnici onog lika preko puta termo elektrane tamo, ja sam ispravljo i mire kod njega dobro radi ...

Cuo sam da ne radi to on...vec da nosi nekome!Odma je skuplje,cim je 2 ruka!

Član
Mozda grijesim al mislim da je trizex u jednoj temi cak i br telefona ostavio od tog momka iz Lipnice....

Ajd,ako ima ko broj...neka posalje! Zna li neko,koliko kosta ispravljanje jedne felge...(malkice trese-nista puno)!???

Moze lock...ovih dana idem u Lipnicu na ispravljanje!:-D
I kao sto bi rekli u "Milijunasu" - "HVALA PUBLICI"! :-D

Imas i u Brckom Tokaja, drug kod njeg radio fele, odicno ispale, nalazi se u Potocarima. Ako ne znas gdje je, kad dodjes u Brcko zovi, odvest cu te ;)

063 983 182 - Erol ;)

Član
TROUBLE_MAKER je napisao(la):
adi187 je napisao(la):

Cuo sam da ne radi to on...vec da nosi nekome!Odma je skuplje,cim je 2 ruka!

Kako ce nosit drugom kad covjek ispravlja pred tvojim ocima :D:lol::cool:

jedino ak nema vremena odma da uradis dodjes kroz koji sat :icon_smile:

Al dobro odradi ;)

Član
znam ti ja tog lika kome nose u tuzli, nemam sad broj, al bitno nije skup i radi dobro, ako budes kad za vikend htio javi dok ti ne nabavim broj.....

Član
061720965 Damir,prvo ga nazovi prije nego sto odes,mozda je covjek u poslu pa ti nece moci odmah raditi.