Pitanje...

Pitanje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav za sve.

Treba mi komplet mehanizam sa brisacima za Punta 2. Ako neko zna gdje ima slupanih punta il gdje ima povoljno uzet nek se javi.

THx..;)

Član
Nije valjda da niko nije vidio nigdje slupanog punta ili zna gdje se ovo moze nabavit:icon_mad::123:

Početnik
slupaj svog pa cemo vidit slupanog punta ...a stvarno neznam sto nebi uzeo nove brisace i mehanizam??:icon_smile:

Član
sandi_azra je napisao(la):
slupaj svog pa cemo vidit slupanog punta ...a stvarno neznam sto nebi uzeo nove brisace i mehanizam??:icon_smile:

imam nove brisace, mehanizam tj one poluge iskacu iz svog zgloba. Vozio sam Golf 2 nije mi se to nikad desilo, cudi me na Puntu koji je 2001 godiste da se to desi.

Novo se ne isplati uzimat jer je cijena..da bog mili sacuva... :icon_confused:

Član
jarane ne kupuj to,kod mene je jaran to zavario i rahat je :)
i njemu stalno iskakalo,nije mu radio suvozaceva strana.

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
jarane ne kupuj to,kod mene je jaran to zavario i rahat je :)
i njemu stalno iskakalo,nije mu radio suvozaceva strana.

Pa isto to i kod mene se desava, vracam se iz Mostara samo klap i ostade brisac sa suvozaceve strane dole.
Izgleda da cu i ja morat zavarit.

Znas li gdje on to radio??
Da mi das broj telefona ili kazes gdje taj servis sto mu je to radio ??

Hvala :)

Član
ma komsija mu u garazi skino taj shit i zavario i vratio i to je to,
odes nekom majstoru i napravi ti to,
prije toga je vezao zicom jedno 5 puta i spadne svaki put,naravno po kiši.
i sad ne spada vise

Član
Ah, naravno, zglob brisaca, redovna fora. Sto kaze lover, bolje otjeraj nekome ko se baktao vec s time, da si u tz znao bi ti preporuciti, skine se mehanizam s auta, ili samo odvrne i izvuce malo da je dostupno, natakne škara na zglob, i zavari granicnik da ne moze vise da spadne i gotovo....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.