Pitanje za raju iz Srebrenika

Pitanje za raju iz Srebrenika

Član
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
Ma ne moras sriktno u MUP, ako sretnes gdje koju patrolu, stanes, zamolis ih samo da provjere, oni te samo evidentiraju da su te zaustavili kontrolisali, i ides dalje, tako sam ja uradio :) samo sto su u mom slucaju pili kafu na benzinskoj, i ja ih vidim i svratim :)

Moze i ta varijanta :D

predpostavljam da si iso preko pruznog prelaza...

kolko ja znam to se nikad nije desilo u Srebreniku, moze bit samo da je auto bilo skrseno pa skarabudzili za pijace a taj slucaj se nije jos desio
ne moras se brinut zbog toga

Član
Cini mi se da sam bas neke pruge prelazio, aa ovaj covjek nije neki preprodavac, bio sam mu pred kucom, kaze da vozi kamione, i da mu je i otac vozio prije. vjerujem ja da je to dobro sve, al ne da crv miraa jbg, :icon_smile:

S@jko je napisao(la):
Cini mi se da sam bas neke pruge prelazio, aa ovaj covjek nije neki preprodavac, bio sam mu pred kucom, kaze da vozi kamione, i da mu je i otac vozio prije. vjerujem ja da je to dobro sve, al ne da crv miraa jbg, :icon_smile:

znam koje je naselje "SJEČE", ma ne sikiraj se, ima u Srebreniku dosta svercera pa se jos nikom nije desilo nesto slicno...
navodim primjer kod komsije mi, on ima pajdu u Njemackoj koji mu trazi jeftino auto i tek tak ode da kupi, tako to kod nas rade da bi ustedili trosenje para za nocenje i hodanje po Njemackoj