Ubjedite me da imate duplo konjskih snaga samo to i nista vise!!!
Ja rekoh hocu da i ja znam kako, nebi li i moje auto bilo obiljzeno istim!!!
hehehehe ti si meni sega materemi.......a ko si ti da se tebi ista mora dokazat.......? Citas li ti boli me K. dal ti vjerujes ili ne.... a i da nebi mozda ostavio poso pa otiso u Zg i uradio dino test da bi tebi pokazo kolko ima ks ...cccccc stvarno si sega
al et posto me vako nasmijes et napisacu ti ja otprilike kako se to krece
-Uradjena gla i ventili daje nekih 10-15 ks
-Sportske bregaste sve zavisi kolko stepeni daju isto tako 10-15 ks max
-Cipovanje elektronike meni je dalo nekih max 15 ks mozda manje a mozda i konj. dva vise (to krvolok zna najbolje)
-Uradjen kompletan izduvni sistem od grane pa do zadnjeg lonca znaci npr kod mene bi trebalo ic 6-3-1 izduv on isto tako max daje nekih 10 ks gor dol konjic
-Nitro tu sve zavisi od raznih ventila i dizni.... znaci ako s diznom 0,8 mm pucas daje nekih 25-30 ks, 1mm 50ks, 1,1 1,2 ITD daju odredjen broj ks
-Leptirove kad bi stavio na svoj motor od bmw-a to sigurno daje 40-50 ks s odgovarajucom elektronikom ...i tako to i t d
a ove mjerne jedinice je neko prije mjerio i od usta do usta do danasnjih dana se spominju neke su uvecane a neke umanjene...
i zato prestani vise srat i lupat gluposti i koga K. boli na ovom forumu dal ti vjerujes ili ne.......
LP