Pitanje za nekog od admina ovog foruma

Pitanje za nekog od admina ovog foruma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Rasplakati ću se od tuge. Slupao si tatino auto, pa postavljaš broj računa da ti se pomogne. Stvarno sam đubre što ne vidim da si ti jedna velika žrtva. Ipak je auto osnovna životna potreba jednog nepristojnog klinca.

Nemoj da te moje postovi uznemiruju. Postavi opet broj svog računa pa kupi milostinju od ljudi koje uopće ne poznaješ. Očito si navikao da novci padaju s neba, nemaš obraza i nije te stid.

p.s. U prijašnoj temi me tvoje ponašanje uopće nije živciralo. Živciralo me ponašanje člana struja koji je stalno prozivao članove koji se nisu javili da pomognu. Veliki humanist je u pitanju.

p.s. 2. Nisi mi pao u očima. Nikada nisam imao nikakvo mišljenje o tebi. Trebaš zaslužiti da bi mi pao u očima;)

Član
tako je, upravu si.. sve je tako.. nemam se cega stiditi i sramiti.. stidio bi se i sramio da sam TI.. xaxa.. klinac neklinac tako je sve kako kazes.. prijatno..

Momci, lakse malo..Elmire sam si napisao da zelis delete ili lock teme! Dalje, kako je tema otisla u krivom smjeru, ne vidim bit daljeg postanja...Dalje, ukoliko nastavite sa prepucavanjima, slijede vam sankcije od 7 dana pa nadalje..EOD !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.