pitanje za instalaciju za nekog elektricara u vezi ins. table golf 2

pitanje za instalaciju za nekog elektricara u vezi ins. table golf 2

Član
evo nadjoh neku sliku na netu malo sam googlo kako se spaja instalacija na dzeku od golfa 2, posto ja to planiram da uradim ovih dana da prepravim 2 dzeka na 1 dzek, pa da li mi neko moze reci je li ovo ok i da li to mogu tako odraditi? pozz evo slike

Uploaded with ImageShack.us
u pitanju je benzin motor, zaboravio sam napisati

Član
RE: pitanje za instalaciju ins. table golf 2

ovo ti je shema instalacije sata od CE II struje,odnosno noviji model,nisu iste sve boje kao na starijoj instalaciji,pa da samo prikacis dzek po bojama,npr zica od plovka ovdje je plave boje,dok je na starijoj bijelo-lila,itd;)

Član
RE: pitanje za instalaciju ins. table golf 2

code: KR je napisao(la):
ovo ti je shema instalacije sata od CE II struje,odnosno noviji model,nisu iste sve boje kao na starijoj instalaciji,pa da samo prikacis dzek po bojama,npr zica od plovka ovdje je plave boje,dok je na starijoj bijelo-lila,itd;)

znaci ova sema ne veze s ovom mojom instalacijom:icon_sad: ima li neko neku semu kako da skopcam taj dzek on novije generacije na dzekove od stare generacije
ili mi ova sema valja za moj dzek a jos da nadjem od ovih dzekova starih pa da to sve spojim:icon_question:

Član
ima veze,da bi skopcao sat s jednim dzekom treba ti shema i jedne i druge,ako to nikad nisi radio,hajdi javi se sutra na pm,objasniti cu ti dje koja ide,sad moram na spavanje;)

Član
code: KR je napisao(la):
ima veze,da bi skopcao sat s jednim dzekom treba ti shema i jedne i druge,ako to nikad nisi radio,hajdi javi se sutra na pm,objasniti cu ti dje koja ide,sad moram na spavanje;)

vazi, hvala ti znaci treba mi sad sema samo od mojih zica toj. od 2 dzeka, jer je ova od 1 dzeka jel tako?